Naam babygiraffe Bellewaerde: Albert!

Naar aanleiding van de troonsafstand van Koning Albert II heeft Bellewaerde Park besloten de babygiraf, die gisteren geboren is in de Savanne van het park, de naam Albert te geven. Ondertussen gaat het zeer goed met de jonge knaap en krijgt hij om de 2uur een fles melk door de verzorgers toegediend.

Albert

Albert

Koning Albert dooppeter?

Op woensdag 3 juli werd omstreeks 13u28 een babygiraf geboren in Bellewaerde Park. Op diezelfde dag maakte Koning Albert II bekend dat hij afstand doet van de troon. Het leek Bellewaerde Park dan ook zeer gepast om de jongste telg van de Savanne de naam Albert te geven.

Momenteel is er een brief onderweg naar het Koninklijk Paleis met de vraag of Koning Albert II dooppeter van de kleine giraf wenst te worden.

Flessenkindje

Ondertussen gaat alles prima met kleine Albert. Hij loopt al zeer vlot rond en is nieuwsgierig naar alles wat er rondom hem gebeurt. Hij krijgt elke 2u een fles melk door de verzorgers toegediend. Een hele karwei want ook ’s nachts dient Albert zijn fles te krijgen. De dierenverzorgers zullen dan ook voor de komende weken met een beurtrolsysteem werken zodat de babygiraf op tijd zijn drinken heeft.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.