Nieuwe promotie bestemmingen in New York

NYC & Company, het officiële marketing en toerisme bureau voor de stad New York, heeft bekend gemaakt dat Corona, Forest Hills en Jackson Heights de nieuwe bestemmingen zijn van de Neighborhood x Neighborhood campagne. De neighborhoods bieden baseball fans – met het nabijgelegen Citi Field – en andere bezoekers van New York City eindeloos veel mogelijkheden om kennis te maken met de verschillende attracties, culinaire highlights en culturele hotspots in Queens.

Flushing Meadows - Corona Park NYC

Flushing Meadows – Corona Park NYC

George Fertitta, CEO van NYC & Company:

Baseball fans die deze zomer naar Queens komen voor de MLB All-Star Game worden verwelkomd door een aantal van de meest spraakmakende experiences in New York City op het gebied van restaurants, winkelen en cultuur. Corona, Forest Hills en Jackson Heights bieden bijvoorbeeld fantastisch streed food met alle smaken van de wereld maar ook eersteklas culturele attracties die perfect samengaan met een sportief bezoek van baseball fans en hun familie.

Queens

Queens is het multiculturele gezicht van New York City en thuishaven van bijvoorbeeld de legendarische Louis Armstrong en het wereldberoemde Flushion Meadows Corona Park waar ieder jaar de US Open plaatsvindt. De neighborhoods die centraal staan in de nieuwe campagne zijn vanuit alle wijken van de stad snel en eenvoudig bereikbaar met de metrolijnen E, F, M R en 7.

Corona

Naast Flushing Meadows staat Corona met name bekend om de vele – culturele – attracties in de wijk. De New York Hall of Science biedt zowel kids als volwassenen een bijzonder kijkje in de wereld van wetenschap en technologie, af te sluiten met een rondje ‘Rocket’ mini golf in de Sciene Playground. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Louis Armstrong House Museum voor een dag uit het leven van deze jazzlegende. Sluit een middagje cultuursnuiven af met een bezoekje aan Lemon Ice King of Corona: al meer dan 60 jaar het adres voor de lekkerste ijsjes.

Forest Hills

Forest Hills kan met recht een culinaire verrassing worden genoemd. Van lokale ice cream parlors zoals Eddie’s Sweet Shop, met schitterend jaren ’60 interieur, tot misschien wel de beste pizza in New York City bij Nick’s Pizza. Absolute publiekstrekker is Knish Nosh, al 50 jaar staan New Yorkers bij deze bakery in de rij voor de lekkerste knishes, gefrituurde pasteitjes.

Jackson Heighst

Jackson Heights biedt een leuke combinatie van bijzondere winkels en buurtrestaurants. Een bezoekje aan Zapateria Mexico – dé plek voor het scoren van de ultieme cowboy of cowgirl outfit – mag niet worden overgeslagen. Delhi Heights’ is een van de beste Indiase restaurants in de neighborhood en biedt een fantastisch lunch buffet met meer dan 100 gerechten. Altijd al willen weten hoe yak melk proeft? Tibetaans en Nepalees restaurant Himalayan Yak is de lokale favoriet en iedere donderdag en maandag zijn er live muziekoptredens van regionale artiesten.

Over Neighborhood x Neighborhood

New York bestaat uit vijf wijken: Brooklyn, The Bronx, Manhattan, Queens en Staten Island. NYC & Company lanceerde vorige maand een nieuwe campagne genaamd Neighborhood x Neighborhood. De campagne is een initiatief ter vergroting van toerisme naar de vijf wijken van de stad met als grote doel het verwelkomen van 55 miljoen bezoekers in 2015. In maart begon de aftrap van het initiatief met het uitlichten van de wijken Bushwick, Fort Greene en Williamsburg in Brooklyn, in april stond South Bronx in de spotlights, in mei was het de beurt aan Lower Manhattan en Coney Island stond in juni in the picture. Deze maand staan Corona, Forest Hills en Jackson Heights centraal.

Voor meer informatie ga naar nycgo.com/neighborhoods en nycgo.com/pressphotos en volg NYC & Company op Facebook en Twitter.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van New York

 

Reviews lezen over New York

Meer informatie over New York vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar New York. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar New York met Skyscanner

Kaart van New York

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.