CamelbaK nieuw dochtermerk van Robijns B.V.

Trots kondigt Robijns B.V. een nauwe samenwerking met CamelbaK Products LLC aan voor de exclusieve distributie van CamelbaK hydration packs en duurzame BPA-vrije waterflessen voor de outdoor-, camping- en sport markt in Nederland, België en Luxemburg.

camelbak

De toevoeging van CamebaK aan hun portfolio met wereldwijd bekende A merken benadrukt de voortdurende inzet en investering in de buitensportsector door Robijns B.V.

Victor Benard, directeur Robijns B.V.:

Wij zijn inderdaad erg trots dat wij ons assortiment kunnen aanvullen met een innovatief A-merk als CamelbaK. We kunnen onze klanten nu een complete lijn outdoor & travel producten aanbieden. Ook verwachten wij een positieve bijdrage van de outdoor, kampeer en sport markt om plastic wegwerpflessen uit het dagelijks leven te verbannen.

Sally McCoy, directeur CamelbaK:

We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Robijns B.V. in de buitensportmarkt. Met het grote bereik draagt Robijns bij tot zullen zij het realiseren van onze visie om wereldwijd plastic wegwerpwaterflessen te elimineren.

camelback-backpack

Als gevolg van deze samenwerking zal Robijns de distributie van CamelbaK’s (technical outdoor packs and bottles) technische buitensportrugzakken en flessen in de buitensportmarkt na 31 oktober 2013 overnemen.

Zowel Robijns als CamelbaK bevestigen dat de overgangsperiode naadloos zal verlopen en dat consistentie en continuïteit niet in het geding zijn.

De vertegenwoordigers van Robijns zullen alle bestaande CamelbaK dealers de komende periode benaderen.

Over CamelbaK ®

Opgericht in 1989, vond CamelbaK een reeks “hands-free hydration”-producten uit en is sinds lange tijd marktleider in deze “personal hydration”-categorie. Met de missie om de manier waarop mensen drinken en presteren steeds opnieuw uit te vinden en voor altijd te veranderen, biedt CamelbaK een lijn technische ‘hydration packs’, duurzame BPA-vrije waterflessen en hydratatie accessoires voor buitensport, reizen en een gezonde manier van leven.

Met het hoofdkantoor gevestigd in Petaluma, Californie, een eigen fabriek in Mexico en distributie vanuit San Diego, Californie, ontwerpt, test, en produceert CamelbaK haar producten om een leven lang mee te gaan. CamelbaK is eenbedrijf in particulier eigendom, en verkoopt haar producten wereldwijd in meer dan 50 verschillende landen. Ga voor meer informatie naar www.camelbak.com

Comments are closed.