Tweede vestiging EVEN Hotels in NYC

IHG heeft onlangs de tweede vestiging van EVEN™ Hotels in New York City aangekondigd. Het hotel komt te liggen op 321 West 35th Street in Manhattan en wordt tegen de zomer van 2015 geopend. Het is zo’n 7,154 m2 groot en telt 25 verdiepingen met 150 kamers, maar bevat daarnaast ook gezellig ingerichte werkplekken, restaurants, sociale ontmoetingsplaatsen en een geavanceerde fitness.

Hotelkamer, EVEN Hotel

Hotelkamer, EVEN Hotel

EVEN Hotels

Het merk EVEN Hotels werd in 2012 in het leven geroepen na uitgebreid onderzoek door IHG naar de behoeftes van hotelgasten. Het is het allereerste mainstream lifestyle hotelmerk dat volledig focust op wellness. EVEN Hotels biedt voorzieningen zoals fitness, ontspanning en gezonde voeding op een holistische manier aan voor ieder die op reis graag in aanraking komt met wellness. De klemtoon ligt op vier thema’s: Blijf Actief, Rust en Ontspanning, Eet Gezond en Bereik Meer.

In onze moderne maatschappij, waar mensen vaak gebukt gaan onder een grote prestatiedruk, is well-being aan een ware opmars bezig. Wellness is de kunst van het in contact komen met jezelf. Dit contact kan tot stand komen door je zintuigen te gebruiken in combinatie met muziek, dans, geuren, kleuren, massages, ademhalingstechnieken, meditatie, … Het is de ultieme vorm van ontstressen en zorgt ervoor dat we in de hectische maatschappij van vandaag optimaal kunnen blijven functioneren.

Lounge, EVEN Hotel

Lounge, EVEN Hotel

De wellness sector blijft groeien en de nood aan een hotelketen als deze is nog nooit zo groot geweest. Het concept draait om het evenwicht tussen geluk en gezondheid. Een gezonde levensstijl en het vermijden van stress staan dan ook centraal in de verschillende programma’s. Wellness kan ook worden omschreven als de bewuste keuze om er constant naar te streven om het leven ten volle te beleven. De twee hotels in New York City zullen, met hun focus op wellness, ongezien zijn in de hele stad, en de hotspot bij uitstek vormen voor wellness reizigers.

Lobby, EVEN Hotel

Lobby, EVEN Hotel

Surf voor meer informatie naar http://evenhotels.com/. Vind EVEN Hotels op Twitter https://twitter.com/EvenHotels of Facebook http://www.facebook.com/EvenHotels.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van New York City

 

Reviews lezen over New York City

Meer informatie over New York City vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar New York City. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar New York City met Skyscanner

Kaart van New York City

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.