PLAYMOBIL® voor alle kinderen in Apenheul

Deze zomer houdt Apenheul de orang-oetanweken met heel veel kinderactiviteiten! Kinderen gaan op zoek naar koning Amos met het gratis spot- en doeboek. Ze kunnen naar hartenlust spelen in de PLAYMOBIL®-hutten. Ook voor de ouders is een bezoek deze zomer extra leuk, want wie in juli op apenheul.nl een kinderkaartje koopt betaalt slechts € 10,- p.p.!

PLAYMOBIL in Apenheul

PLAYMOBIL in Apenheul

Orang-oetanweken

Kinderboerderij de Dajak Farm wordt omgetoverd tot een gezellig speeldorp en is de hele maand juli dagelijks van 11.30 tot 15.30 uur geopend. Grote tafels worden gevuld met PLAYMOBIL® speelgoed, waarmee de mooiste en grootste creaties gemaakt kunnen worden.

In juli en augustus krijgen kinderen bovendien een gratis spot- en doeboek mee in het vernieuwde orang-oetan gebied. Ze leren de orang-oetans nog beter kennen en er ligt aan het einde van de tocht een smakelijke verrassing voor ze klaar.

Nog meer weten?

Voor wie echt geïnteresseerd is in orang-oetans zijn er tijdens de bouwvak dagelijks van 12.30 tot 15.30 uur gidsen aanwezig in het orang-oetan gebied. Zij vertellen van alles over de orang-oetans in Apenheul. Kinderen kunnen er zelf een mooie button maken. En de gidsen kunnen natuurlijk ook alle andere orang-oetanvragen beantwoorden.

Met korting naar de dierentuin

Apenheul geeft de hele maand juli entreekaartjes met hoge korting weg. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar kost een kaartje slechts € 10,-. Wie wil profiteren van de korting moet snel naar apenheul.nl/webwinkel gaan. Per dag is er een beperkt aantal actietickets beschikbaar en vol = vol.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Apeldoorn

 

Reviews lezen over Apeldoorn

Meer informatie over Apeldoorn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Apeldoorn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Apeldoorn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.