Nieuwe promotiefilm Utrecht

Aan de vooravond van het toeristisch hoogseizoen (dat traditioneel in juli begint) presenteert Toerisme Utrecht de nieuwe promotiefilm van Utrecht. Tijdens de Engelstalige en ruim een minuut durende promo wordt het gevarieerde aanbod van de Domstad bondig gepresenteerd. De productie past in de recent ingezette groei van het toerisme naar de Domstad en moet inspireren tot een bezoek aan Utrecht.

Ontdek Utrecht voor het eerst

Ontdek Utrecht voor het eerst

Op bezoek-utrecht.nl/promo en visit-utrecht.com/promo is de nieuwe Utrecht promotiefilm te bewonderen. Met focus op musea, architectuur, winkelen, horeca, studenten en evenementen wordt duidelijk onderschreven waarom Utrecht het kloppende hart van Nederland is. Zo zegt marketeer Frank Berg van Toerisme Utrecht:

Als stad van kennis en cultuur is het belangrijk om bezoekers te blijven inspireren en daarbij te voorzien van aantrekkelijke informatie over de stad. Beelden zeggen hierin vaak meer dan woorden.

Zichtbaarheid

De promotiefilm wordt ingezet via verschillende kanalen. Zo zal deze te zien zijn in de VVV op het Domplein, verspreid worden via social media, gepresenteerd worden tijdens congressen en te zien zijn bij partners. Hierbij kan worden gedacht aan een websitepresentatie, maar ook aan weergave op een tv-scherm in de ontvangsthal van een hotel. Met de aanpak verwacht Utrecht een breed publiek te bereiken. Door te kiezen voor Engels is de productie universeel en bruikbaar voor diverse doeleinden. Zo zal de film ook gebruikt worden voor de buitenlandcampagnes van Utrecht.

Vrij in gebruik

De promotiefilm is een productie van Toerisme Utrecht, en is vrij aan te vragen en te gebruiken door derden. Zo kan de promo ingezet worden voor diverse gelegenheden. Tevens heeft Toerisme Utrecht, naast de promo, ook ander film,- en fotomateriaal op voorraad in haar beeldbank. Prachtige beelden van de stad zijn hierdoor beschikbaar voor partners en speciale projecten.

Meer informatie is te verkrijgen via marketing@toerisme-utrecht.nl.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Utrecht

 

Reviews lezen over Utrecht

Meer informatie over Utrecht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Utrecht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Utrecht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.