Dag van de romantische muziek

Een zonnig park, romantische sfeer en rijk gevulde picknickmanden. Al nippend aan een glaasje wijn luisteren naar romantische muziek. Op verschillende podia worden concerten gegeven met sfeervolle klassieke en populaire romantische muziek, zigeunermuziek en aria’s.

Dag van de romantische muziek

Dag van de romantische muziek

Programma

Het programma is dit jaar uitgebreid met een extra component namelijk het culinaire ParkProeven. Er kan de hele dag genoten worden van heerlijke gerechten van Rotterdamse traiteurs, restaurants en cateraars.

Rotterdam Festivals

Rotterdam Festivals coördineert het evenementenbeleid in Rotterdam en stimuleert de cultuurparticipatie van Rotterdammers. Voor meer informatie over het festivalaanbod in Rotterdam, ga naar www.rotterdamfestivals.nl

Adres: Het Park, Rotterdam
Website: www.dagvanderomantischemuziek.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.