4 Smaakmakers inspireren Hasselt-trippers

Wat hebben Regi Penxten, Ilse Liebens, Hanne Troonbeeckx en Giovani Oosters met elkaar gemeen? Allevier zijn ze een Bekende Vlaming, stijlbewust én nu ook Smaakmaker van Hasselt. In vier smaakvolle wandelroutes, op hun maat gemaakt, laten ze Hasselt, Hoofdstad van de Smaak, ontdekken via de ‘smaken’ Trendy, Bohemien, Exclusief en Creatief.

De Smaakmakers

De Smaakmakers

Hoofdstad van de Smaak

Dit initiatief is een nieuwe stap in het samenwerkingsverband tussen Toerisme Limburg en stad Hasselt voor de toeristische promotie van Hasselt als Hoofdstad van de Smaak en als ideale shortcitytrip-bestemming. De vier Smaakmakers leggen, gewapend met een Iphone, een van de routes af en tonen zijn/haar persoonlijke tips en favoriete adresjes uit de route.

Download hier de filmpjes en de 4 Smaakroutes. De 4 routekaarten zijn ook (gratis) verkrijgbaar in de Smaakwinkel in Hasselt (Maastrichterstraat 59). Op de Facebookpagina van Toerisme Limburg kun je citytrips naar Hasselt winnen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Hasselt

 

Reviews lezen over Hasselt

Meer informatie over Hasselt vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Hasselt. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Hasselt

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.