Arke meest betrouwbare touroperator 2013

Nederlanders boeken hun vakantie het liefst bij Arke. Hiermee stoot de touroperator, naamgever van 130 reiswinkels en luchtvaartmaatschappij ArkeFly vakantie-aanbieder D-reizen van de troon. Dat blijkt uit een grootschalig Europees consumentenonderzoek in 12 landen, ‘Most trusted brands’ uitgevoerd door Reader’s Digest.

Arke+achtergrond

In Duitsland staat Tui aan top, in België moet Neckerman na jaren het veld ruimen voor Jetair en de Fransen hebben het meeste vertrouwen in een vakantie met Club Med.

arke-meest-betrouwbare-touroperator

Meest betrouwbare merk

Elk jaar doet Reader’s Digest onderzoek naar de meest betrouwbare merken van Nederland en Europa, variërend van automerk tot mobiele telefoon en wasmiddel. Het onderzoek is uitgevoerd in 12 landen. In totaal werden 18313 enquêtes geanalyseerd. In Nederland deden 1842 mensen mee aan het onderzoek. Respondenten in de deelnemende landen noemden in meer dan 114.000 verschillende merken. In het dubbele juli/augustus zomernummer publiceert Reader’s Digest een uitgebreid verslag van het European Trusted Brands onderzoek 2013.

Comments are closed.