Vijlense Koelmarktfeest op 24 juli

Het Koelmarktfeest is het leukste feest van het jaar voor jong en oud. Op woensdag 24 juli wordt dit jaarlijks terugkerende evenement in de Vijlener Koel gehouden. De dag begint traditiegetrouw al vroeg met de drukbezochte braderie, waar een kleine honderd standhouders hun waar aanbieden. Daarnaast is er overdag nog van alles te doen. Vooral voor de kids is er veel fun! Wat dacht je van een surfsimulator of een echte wipe-outbaan, uiteraard een springkussen, je kunt je laten schminken of leuke figuren maken met ballonnen. En een wedstrijdje krattenstapelen. En wilde je altijd al iets weten van een imker of valkenier ? Dan moet je zeker naar de Koelmarkt op 24 juli aanstaande komen. De organisatie van de Koelmarkt is in handen van de Stichting Evenementen Commissie Vijlen. De entree is overdag 1,50 euro.

Koelmarkt Vijlen

Koelmarkt Vijlen

Aanmelden

Sportliefhebbers die ’s ochtends overigens willen meedoen aan een echte spinningmarathon kunnen zich aanmelden bij spinningleraar Jordy Bergmans, 0613509762 of info@itsjorday.nl. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Knallend feest

’s Avonds gaat het feest helemaal los. Dan speelt de coverband Courage op het grote podium in de Koel. Het avondprogramma is geheel gratis. Als klap op de vuurpijl is er ook dit jaar weer een spectaculaire vuurwerkshow. Na het Koelmarktfeest volgt het Vijlerhoffeest op 31 juli. Dit jaar met de band Madison. Entree is gratis. Meer informatie over de Koelmarkt kunt u vinden via www.vijlenplein.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Vijlen

 

Reviews lezen over Vijlen

Meer informatie over Vijlen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Vijlen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Vijlen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.