Frequent flyer-programma topbonus

Topbonus, het frequent flyer-programma van airberlin, werd voor de vierde keer op rij onderscheiden als frequent flyer-programma met de hoogste beschikbaarheid van premie-zitplaatsen. Tot deze conclusie kwam het gerenommeerde Amerikaanse consulting-bedrijf IdeaWorks Company op grond van de analyse van 7560 boekingen op de websites van 25 frequent flyer-programma’s in maart 2013. Hiervoor werden de resultaten getoetst voor de reisperiode juni tot oktober 2013. Tot de mededingers van topbonus behoorden talrijke van’s werelds grootste frequent flyer-programma’s.

airberlin

airberlin

Exclusieve voordelen

Actueel nemen reeds meer dan 3 miljoen passagiers deel aan het topbonus-programma en profiteren zo van de exclusieve voordelen van de vele topbonus-partners zoals hotels, autoverhuurbedrijven, verzekeringen of tijdschriften. Door de toetreding tot oneworld® is topbonus voor frequent flyers nog aantrekkelijker geworden: Houders van een topbonus-statuskaart hebben wereldwijd toegang tot de luchthaven-lounges van oneworld. Meer informatie met betrekking tot het frequent flyer-programma van airberlin vind je online op airberlin.com/topbonus.

Meervoudig onderscheiden

Topbonus is het op een na grootste frequent flyer-programma van Duitsland en met meer dan 3 miljoen deelnemers een van de vooraanstaande klantbindingsprogramma’s. Met meer dan 120 gerenommeerde partnerbedrijven wereldwijd sparen de deelnemers topbonus-miles die voor premievluchten en verdere exclusieve voordelen kunnen worden ingewisseld. Het topbonus-programma werd reeds meervoudig onderscheiden, o.a. met de Loyalty Award 2010. Sinds 18 december 2012 opereert topbonus als zelfstandige onderneming met de naam topbonus Ltd.. Als exploitant van het frequent flyer-programma van airberlin blijft topbonus ook verder nauw verbonden aan de luchtvaartmaatschappij.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Berlijn

 

Reviews lezen over Berlijn

Meer informatie over Berlijn vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Berlijn. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Berlijn met Skyscanner

Kaart van Berlijn

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.