Eten in Tsjechisch paleis, naar Praag voor €29

Tsjechië is dichterbij dan je denkt. Met de City Night Line reis je naar Praag en eet je in het magische Pálffy Palace restaurant. Op de CzechTourism Facebook pagina vind je momenteel een fotowedstrijd waarmee een verblijf in Tsjechië gewonnen kan worden. Na de zware regenval is ook Tsjechië weer makkelijk te bereizen voor toeristen.

Praag, Tsjechië

Praag, Tsjechië

City Night Line

De City Night Line is een nachttrein die vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar onder andere Kopenhagen, München en ook het Tsjechische Praag rijdt. Wie vroeg boekt reist al vanaf €29,- via Utrecht naar Praag in circa 14 uur. Meer informatie: City Night Line.

City Night Line

City Night Line

Pálffy Palace

Journalist Ronald Hoeben reisde af naar Praag om hier culinaire hoogstandjes te ontdekken. Hij dronk vers gebrouwen bier uit de tap en maakte kennis met de Tsjechische keuken. Zo bezocht hij ook het Pálffy Palace restaurant. Volgens Hoeben lijkt de tijd daar even stil te hebben gestaan en hangt er een magische sfeer. Zijn ervaringen bekijk je via een video op zijn website FoodTube. Voor meer informatie: Pálffy Palace.

Tsjechië verwelkomt toeristen weer na overstroming

Tsjechië werd net als een groot deel van Midden-Europa getroffen door zware regenval. Ondertussen is de situatie weer stabiel en is het land weer makkelijk te bereizen voor toeristen. Voor meer informatie zie CzechTourism en voor specifieke informatie over de situatie op campings in Tsjechië zie Camp.zc.

Landal Marino Lipno

Landal Marino Lipno

Win een verblijf in Tsjechië

Een onvergetelijk verblijf in Tsjechië winnen? Dit kan nu via een fotowedstrijd op de Facebook pagina van CzechTourism. Wie de beste vakantiefoto uploadt, wint een van de drie verblijven in Tsjechië. Meer informatie: Facebook CzechTourism.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tsjechië

 

Reviews lezen over Tsjechië

Meer informatie over Tsjechië vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tsjechië. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Tsjechië met Skyscanner

Kaart van Tsjechië

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.