Nieuwe Ibis Styles in historisch pand Amsterdam

Het nieuwe ibis Styles Amsterdam Central Station heeft haar deuren geopend. Het derde ibis Styles hotel in Nederland is gevestigd in een historisch pand in de Amsterdamse binnenstad. Het designhotel kijkt uit op het Centraal Station van Amsterdam en telt 77 kamers.

ibis-amsterdam-nieuwe-stijl

Blikvanger

Het pand waarin ibis Styles Amsterdam Central Station is gevestigd kent een bijzondere geschiedenis. Blikvanger zijn de twee 18e eeuwse historische klokgevels die uitkijken op de Martelaarsgracht. Voor de renovatie van de voorgevel van het hotel zijn de oorspronkelijke bakstenen en kozijnen gebruikt.

Design

Achter de unieke gevel gaat een interieur schuil waarbij veel aandacht is besteed aan design. Op de muren van de ontbijtruimte is een tekening gemaakt in Delfts Blauwe stijl. De stoelen hebben frisse kleuren, en op de wanden zijn Amsterdamse grachtenpanden afgebeeld. De hotelkamers zijn elk voorzien van een thema: aarde, zand of water. Dit komt tot uiting in de vrolijk en fris gekleurde details van de kussens en het meubilair waardoor de kamers een eigentijdse uitstraling hebben.

Thomas Dubaere, SVP ibis Brands Noord-Europa

Alle ibis Styles-hotels verschillen van elkaar, maar delen een levendige en moderne persoonlijkheid en een vrolijke sfeer. Het interieur van ibis Styles Amsterdam Central Station refereert aan de identiteit van het pand. De kracht van ibis Styles Amsterdam Central Station ligt in het combineren van vormgeving en comfort van een individueel hotel met de expertise van een grote hotelgroep.

Onze gasten vinden de uitstraling en atmosfeer van een hotel steeds belangrijker. Ze willen niet zomaar ergens ‘verblijven’ maar ze willen zich prettig voelen tijdens hun verblijf. Daarom is het design van het hotel doorgevoerd tot in de kleinste details zoals het meubilair, het beddengoed, de verlichting en de indeling van het hotel.

De overnachting, een all-you-can-eat ontbijtbuffet en wifi vallen bij ibis Styles onder één all-inclusive prijs.

Ibis Styles Amsterdam Central Station sluit zich aan bij het internationale ibis-netwerk dat uit meer dan 1600 hotels bestaat, verdeeld over meer dan 60 verschillende landen. In Europa heeft het merk een ambitieuze groeidoelstelling: eind 2015 wil ibis Styles ruim 350 vestigingen in Europa realiseren. Deze groei wil ibis Styles grotendeels realiseren door middel van franchiseovereenkomsten.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Ibis Styles Amsterdam Central Station

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.