Miljoen Facebook fans Holland America Line

Holland America Line behaalt een indrukwekkende mijlpaal met het overschrijden van de één miljoen Facebook fans. De Facebook pagina van Holland America Line is een online platform waar fans samenkomen om het laatste cruisenieuws te ontvangen, ervaringen en foto’s te delen, advies en informatie in te winnen en om mee te doen aan speciale acties en wedstrijden.

holland-america-line-2

Richard Meadows, Holland America Line’s executive vice president van sales, marketing en gastprogramma’s

Onze fans, gasten en potentiële cruisers gebruiken Facebook om met ons en elkaar te communiceren en we zijn enorm trots met het behalen van meer dan een miljoen fans. De groep fans is erg loyaal en we proberen natuurlijk onze volgers enthousiast te houden en de groep te vergroten door nieuwe initiatieven en aantrekkelijke posts te plaatsen.

Nederlandstalige posts

Vanaf april dit jaar plaatst Holland America Line ook wekelijks Nederlandstalige posts, om zo in te spelen op de groeiende belangstelling vanuit Nederlandstalige cruisers. De posts worden met veel enthousiasme beantwoord en gedeeld door zowel in Nederland woonachtige als Nederlandstaligen wereldwijd. Dat Nederlandstalige cruiseliefhebbers Holland America Line een warm hart toedragen is duidelijk. Sinds de start met het aantal Nederlandse posts is het aantal fans bijna vervijfvoudigd. Ruim 22 duizend Nederlandstaligen zijn momenteel actief op de Holland America Line Facebook pagina.

De Facebook pagina van Holland America Line is een dynamisch sociaal platform waar fans worden aangemoedigd om verhalen, vragen en opmerkingen te delen, foto’s en video’s te uploaden en vooral eigen ervaringen van het cruisen met Holland America Line op de pagina te plaatsen. Medewerkers van Holland America Line houden actief toezicht op alle activiteiten om snel te reageren en informatie te delen die fans helpt om meer te leren over cruisen met Holland America Line.

Comments are closed.