Hilton HHonors introduceert The Great Getaway

U boekt nu nog makkelijker uw vakantie. Reizigers die tussen nu en 2 september een boeking maken besparen metHilton HHonors The Great Getaway, dat kortingen tot maar liefst 40% op de tarieven voor hun Europese hotels biedt. Van Rome tot Berlijn, van de Algarve tot Edinburgh: reizigers kunnen kiezen uit een zeer ruim aanbod van steden en resorts uit een portfolio met namen als Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hilton Garden Inn en Hampton by Hilton.

hilton_stuttgart_nurmberg

De aanbieding loopt al in het Midden-Oosten en Afrika, waar reizigers kunnen profiteren van een korting tot 25% op hun verblijf, en in de VS, waar een kamer slechts $ 100 per nacht kost. Intussen kunnen reizigers in Azië en het Stille Oceaangebied tot 20% korting op de kamertarieven krijgen.

eff Diskin, executive vice president, commercial services, Hilton Worldwide:

We werken allemaal harder en zijn meer dan ooit aan een uitje toe. En als je dan een reisje gepland hebt, heb je weer iets leuks om naar uit te kijken. Dit jaar zijn er nog maar 28 weekenden en nu biedt de Hilton HHonors Great Getaway-campagne reizigers wereldwijd een extra reden om nu hun droomvakantie te boeken.

Of u nu een gezinsuitje plant of gezellig met een paar vriendinnen op stap gaat, The Great Getaway is bedoeld om uw trips makkelijker te maken en biedt u meer dan genoeg opwindende bestemmingen om uit te kiezen. Voorbeelden van deze bestemmingen zijn:

Hilton Barcelona

Hilton Barcelona bevindt zich op een ideale locatie in het hart van het financiële centrum van Barcelona. Barcelona biedt een mix van traditionele Catalaanse cultuur en Catalaans erfgoed met een sprankelende, moderne uitstraling. Het is een unieke bestemming met honderden attracties, historische monumenten en bezienswaardigheden. Dit alles wordt weerspiegeld in het Mosaic Restaurant van het Hilton, waar de traditionele Catalaanse keuken en de vernieuwende fijne keuken samenkomen.

Hilton New York

Hilton New York Fashion District is een modern hotel met alle voorzieningen op West 26th Street (vlakbij 7th Avenue), in het hart van het modecentrum van Manhattan en op loopafstand van het Empire State Building, Macy’s op Herald Square, Madison Square Garden, The Fashion Institute of Technology, Chelsea Piers en heel veel restaurants en cafés.

Waldorf Astoria Berlin

Ontdek een nieuw soort luxe in het Waldorf Astoria Berlin-hotel. Geniet van dit hotel, dat klaar is voor de toekomst met zijn klassieke, tijdloze uitstraling en koester de perfecte service en de moderne extra voorzieningen: dit alles zal u gegarandeerd een onvergetelijke ervaring leveren.

Hilton Dubai Jumeirah Resort & Residences

Het Hilton Dubai Jumeirah Resort en de gekoppelde Hilton Dubai Jumeirah Residences kijken uit over de Arabische Golf en liggen aan de beroemde Jumeirah-strandboulevard van Dubai. De hotels bieden een overvloed aan hoogwaardige extra voorzieningen, zoals 13 restaurants, een privéstrand, een schoonheidssalon en spacentrum met zes behandelruimten, een kinderclub en prachtig ontworpen tuinen. Voor de zakenreiziger zijn er diverse eersteklas voorzieningen, waaronder twee 24×7 business centers, vier vergaderruimten en een luxe lounge met een verbluffend panoramisch uitzicht.

Hilton Cape Town City Centre

Dit hotel ligt in het hart van de stad, aan de voet van de Tafelberg, en is daarmee het ideale uitgangspunt voor een bezoek aan de vele toeristische attracties en winkellocaties van Kaapstad. De accommodaties variëren van comfortabele tweepersoons- en deluxe-kamers tot superieure suites met één of twee kamers – alle met gratis wifi. Bovendien biedt dit hotel diverse bekroonde restaurants.

Ga naar HHonors.com/sale voor de volledige voorwaarden en bepalingen of om een verblijf te boeken. Als u lid van Hilton HHonors wilt worden, gaat u naar HHonors.com.

*De tarieven verschillen per hotel en zijn afhankelijk van de geselecteerde reisdata. Elk hotel hanteert zijn eigen annuleringsbeleid en/of bepaalt zelf welke data zijn uitgesloten van de aanbieding. Tenzij anders aangegeven gelden de genoemde prijzen per kamer per nacht, op basis van een bezetting van twee personen, en zijn de prijzen exclusief belastingen, fooien, bijkomende kosten of resortkosten (waar van toepassing). Op het Hilton HHonorsTM-lidmaatschap, de toekenning van Points & MilesTM en het inwisselen van punten zijn de voorwaarden en bepalingen van HHonors van toepassing.

Comments are closed.