art’otel amsterdam: hotspot kunst en cultuur

Deze zomer opent Amsterdams nieuwste hangout haar deuren: het art’otel amsterdam. Het hotel, dat tegenover het Centraal Station ligt, belooft een architectonische mix van diverse stijlen en laat kunst en creativiteit tot in de kleinste details tot uiting komen. Zo ook in de werving en selectie van het art’otel team, die zaterdag 22 juni van start is gegaan. Tijdens diverse workshops maakten ruim 100 kandidaten kans op een carrière binnen het hotel.

artotel-amsterdam-2

Zaterdag 22 juni kregen 100 kandidaten een eerste blik op de, nu nog, industrieel rauwe ruimte die komende zomer als art’otel amsterdam onderdak biedt aan kunst en cultuur. Gedurende deze recruitment dag hadden zij verschillende mogelijkheden om zich te profileren. Bijvoorbeeld tijdens de workshop styling & grooming, waar styliste Katia tips gaf om origineel voor de dag te komen terwijl barbier Nick de heren voorzag van een perfect getrimde baard of een clean shave.

Ode aan de creativiteit

Dirk Beljaarts, General Manager van art’otel amsterdam:

Originaliteit staat hoog in het vaandel van het nieuwe art’otel, vandaar deze bijzondere zoektocht naar een sterk, professioneel en artistiek team.

Niet alleen het nieuwe team, ook het hotel kent straks een sterke eigen persoonlijkheid. Het art’otel is toegewijd aan een bekende kunstenaar die zijn kunst in iedere ruimte van het hotel tot uiting laat komen. Zo zegt Beljaarts:

art’otel amsterdam brengt een ode aan de creativiteit.

artotel-amsterdam

Meer dan een hotel

Het monumentale pand aan de Prins Hendrikkade 33 belooft meer dan een hotel alleen. Het souterrain van ruim 300m2 in het hotel herbergt een state of the art kunstgalerie, die als kunstpodium dient en een platform zal bieden voor gevestigde en up & comingkunstenaars. Met art’otel amsterdam worden tevens een bar en restaurant geopend die een culinaire experience zullen bezorgen in een prikkelende artistieke omgeving. Net als de galerie, zijn ook het restaurant en bar vanaf deze zomer publiekelijk toegankelijk.

Over art´otel

art’otel is een uniek lifestyle hotelconcept. Door de krachtige combinatie van kunst van wereldklasse en de best mogelijke service, biedt art’otel een unieke en inspirerende hotelervaring. art’otel wil de toon zetten voor gastvrijheid en creativiteit doet dit door gasten in aanraking te laten komen met nieuwe ervaringen.

art’otel is eigendom van PPHE Hotel Group Limited. Deze onderneming is actief in full-service, upscale en lifestyle hotels in diverse hoofdsteden en regionale steden, met name in Europa. De totale portefeuille omvat 38 hotels met in totaal meer dan 8,200 kamers.

Op de hoogte blijven van art´otel? Zie artotels.com, volg @artotel op Twitter of like art’otel op Facebook.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.