Nieuwe vakantievilla’s des Bouvrie in Zutendaal

Speelse lijnen, veel lichtinval en moderne grijstinten. De nieuwe wellness-villa’s van designer Jan des Bouvrie in het Belgische Zutendaal zijn een lust voor het oog. Ze zijn voorzien van een luxe wellness met jacuzzi, vierpersoonssauna en stoomdouchecabine. De villa’s zijn gelegen in de bosrijke omgeving van de Hoge Kempen, op steenworp afstand van Maastricht. Vanaf 1 juli 2013 zijn ze gereed voor verhuur.

Luxe villa Jan des Bouvrie

Luxe villa Jan des Bouvrie

Narvik HomeParcs heeft haar vakantiepark Mooi Zutendaal een flinke impuls gegeven. In samenwerking met Jan des Bouvrie worden 21 luxe vakantievilla’s en –bungalows gerealiseerd. Hiervan zijn er reeds 15 verkocht. De Nederlandse designer tekent voor de architectuur. Zijn partner, binnenhuisarchitecte Monique des Bouvrie is samen met Blom Interieurconcepten verantwoordelijk voor het interieurontwerp.

Jan des Bouvrie

Jan des Bouvrie

Zowel huur als koop

De eigenaren van Narvik HomeParcs, John van der Linden en Bart van der Valk, zijn enorm verheugd over het eindresultaat. ‘De samenwerking met Jan en Monique des Bouvrie is een mijlpaal voor het toerisme in Zutendaal en de Belgische provincie Limburg. Het park in Zutendaal is sinds 2005 getransformeerd van eenvoudige camping tot luxueus viersterrenvakantiepark met 200 accommodaties. De nieuwe vakantiewoningen worden zowel te huur als te koop aangeboden’, aldus John van der Linden.

Rendement bij koop

Wie een vakantiewoning koopt, heeft een aantal mogelijkheden om het te laten renderen. Ten eerste kan het huis het hele jaar worden verhuurd met uitzondering van drie weken eigen gebruik. De koper ontvangt dan de eerste tien jaar een gegarandeerd rendement van 6,2 %. Ten tweede ontvangt de koper bij een flexibel rendement de daadwerkelijk gerealiseerde huuropbrengst. De koper kan er ook voor kiezen om de vakantiewoning 100% zelf recreatief te gebruiken.

Luxe wellnessvilla Jan des Bourvrie

Luxe wellnessvilla Jan des Bouvrie

Narvik HomeParcs

Narvik HomeParcs is een dochteronderneming van Trias Investeringen en werd opgericht door de creatieve recreatiespecialisten Bart van der Valk en John van der Linden. Momenteel bezit Trias, onder de naam Narvik HomeParcs, drie vakantieparken: Mooi Zutendaal (Zutendaal, België), Heelderpeel (Maasgouw, Nederland) en Bergse Zand (Bergen op Zoom, Nederland). In Zutendaal staan op dit moment 150 Narvik-vakantieverblijven, gerealiseerd volgens de Scandinavische logbouwmethode. Deze duurzame en ecologische bouwwijze wordt in het hele park toegepast.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Zutendaal, België

 

Reviews lezen over Zutendaal, België

Meer informatie over Zutendaal, België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Zutendaal, België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Zutendaal, België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.