Nieuw elan voor Landal Landgoed ’t Loo

Landal Landgoed ’t Loo heeft de faciliteiten op haar park – met name voor de kinderen – flink uitgebreid. Daarnaast zijn de bungalows opgefrist, geverfd en voorzien van nieuw meubilair. Ook de kinderbungalows zijn verassend vernieuwd; de speciale bungalows zijn niet alleen veilig en voorzien van alle praktische kinderbenodigdheden, ze zien er ook nog eens ‘cool’ uit en bieden volop speelplezier voor de hele familie.

Landal Landgoed 't Loo - Tokkelbaan

Landal Landgoed ‘t Loo – Tokkelbaan

De nieuwe faciliteiten bestaan uit een nieuw indoor speelparadijs voor de kleine gasten van Landal Landgoed ‘t Loo, een spectaculaire 100 meter lange tokkelbaan over het water, een low rope parcours voor het klimmen en klauteren, nieuwe ‘water-belevings-plekken’ op het strand en een loungeplek voor rustzoekers.

Landal Landgoed 't Loo - Vernieuwde bungalows

Landal Landgoed ‘t Loo – Vernieuwde bungalows

Vernieuwde kinderbungalows

De pret begint al bij het hek. Een hinkelpad voert naar de ingang, die is voorzien van een stoere klokbel. Papa’s en mama’s hoeven niet te sjouwen met bedjes, badjes en stoeltjes, dat is allemaal standaard aanwezig. De kinderslaapkamers zijn uitgerust met een stoere hoogslaper en door het tapijt met grasmotief lijkt het net of je buiten slaapt. En, mocht je niet meer weten welke slaapkamerdeur van jou is, dan kun je er met krijt gewoon je naam op schrijven. Naast ‘nuttige’ zaken zijn ook de leukste en nieuwste speelvoorzieningen aanwezig. Zo is de salontafel ook een speltafel, waar diverse bordspellen op kunnen worden gespeeld. Top of the bill is de ‘Swinxs’: een buitenspeelcomputer zonder beeldscherm, waarmee zowel binnen als buiten actieve ren- en balspellen kunnen worden gedaan in combinatie met educatieve games. 
Paul Van Mechelen, General Manager van Landal Landgoed ’t Loo:

Landal Landgoed ’t Loo zet zichzelf met de nieuwe activiteiten en de vernieuwde bungalows weer helemaal op de kaart als veelzijdige vakantiebestemming. Na deze investeringen kan het park weer vele jaren vooruit. Wij zullen met onze vriendelijkheid en persoonlijke aandacht de gastverwachtingen proberen te overtreffen en samen met onze gasten weer mooie nieuwe vakantieherinneringen realiseren.

Zomeractiviteiten


De Fun & Entertainment medewerkers hebben een indrukwekkend zomerprogramma met activiteiten en evenementen samengesteld. Van 8 juli tot 25 augustus zijn op en rondom Landal Landgoed ‘t Loo tal van leuke activiteiten georganiseerd voor kids van alle leeftijden, zoals een vlot bouwen, vliegerwedstrijd, Bollo strandspektakel, broodjes bakken bij het kampvuur, dans workshop, koken in de Kinderkookbuzz en een graffiti- of visagie workshop. De wekelijkse zomershow zorgt voor muzikaal plezier.


Kijk voor alle zomeractiviteiten op www.landal.nl/loo.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Oldebroeck

 

Reviews lezen over Oldebroeck

Meer informatie over Oldebroeck vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Oldebroeck. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Landal Landgoed ‘t Loo, Oldebroeck

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.