De Smurfen op avontuur met Thalys

De hogesnelheidstrein Thalys kleurt vandaag ‘blauw’ op Wereld Smurfendag. Overal ter wereld wordt de verjaardag van de bedenker Peyo gevierd en de geplande release van ‘The Smurfs 2’. Thalys is partner van het evenement en ‘smurft’ een hele trein om met bestickering, ter ere van de kleine wezentjes en hun unieke wereld. Tijdens de eerste rit ontving Thalys 40 ‘smurfen’ aan boord. De unieke Smurfentrein rijdt gedurende enkele maanden op het gehele Thalys-netwerk.

wereld-smurfendag-thalys

Op zaterdag 22 juni ‘smurft’ de hele wereld, van Buenos Aires tot Bombay, van Londen tot Moskou en van Amsterdam tot Parijs. De verjaardag van bedenker Peyo luidt het begin in van de promotiecampagne voor de nieuwe Smurfenfilm. Overal ter wereld staan evenementen en festivals op het programma.

Reuzensmurfen met een topsnelheid

Thalys, partner van Wereld Smurfendag, smurft voor het evenement een trein om met bestickering ter ere van de kleine blauwe wezentjes. Smurfin, Moppersmurf, Smurffatje, Klungelsmurf, Grote Smurf en de schurken Vexy en Hackus, alle helden uit de nieuwe animatiefilm zijn van de partij.

40 Smurfen aan boord van de Thalys

Tijdens zijn eerste rit ontving de Smurfen-Thalys een aantal bijzondere gasten ! Een veertigtal Smurfambassadeurs uit de hele wereld vertrokken op 22 juni vanuit Brussel naar Parijs. Stripfans zijn gewaarschuwd!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.