Nieuw: ACE Hotel London

Hoe geef je een tien jaar oud Crown Plaza – een saai business hotel met ouderwetse lichtbakken en beangstigend veel tinten beige – een ‘Hipster’ make-over? Eigenaar van ACE Hotels Alex Calderwood liet het zien in zijn nieuwste creatie: het ACE Hotel London.

ace-hotel-london-impressions

Shoreditch

Oke, we geven het toe. Het ACE Hotel London ligt wel op een héél toffe locatie! Het drukke gedeelte van Shoreditch, een oostelijke buitenwijk in Londen, heeft zich ontwikkeld tot een van de hipste en meest inspirerende locaties in de 21e eeuw. De stad staat bol van ambitieuze start-ups, jonge intellectuelen en creatievelingen en vormt hét knooppunt van moderne cultuur. De historische wijk – de thuisbasis van enkele van de eerste producties van Shakespeare en later een centrum van textiel- en meubelfabricage – is vandaag de dag een katalysator voor kunst, design, gastronomie, technologie en cultuur.

ACE Hotel London

Zo uitgesproken als zijn omgeving, zo uitgesproken is het hotel. Met alle ingrediënten voor een uniek concept binnen handbereik heeft Calderwood het helemaal waargemaakt. Het hotel voelt als thuis, maar blijft toch elke keer verrassen. Geen afgezaagde minibars, koffietafeltjes en hotelkamermeubels, maar een compleet uniek design in elke kamer. ACE staat in dit geval niet voor de ‘aas’ uit een kaartenspel, maar voor ‘Alive’, ‘Creative’ en ‘Energetic’, want dat zijn precies de gevoelens die je krijgt tijdens een verblijf in het ACE Hotel London.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Londen

 

Reviews lezen over Londen

Meer informatie over Londen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Londen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Londen met Skyscanner

Kaart van ACE Hotel Londen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.