Oplossing: Grote wensen, bescheiden budgetten

NAUPAR haakt in op de vraag van kleine groepen die ook graag met een traditioneel zeilschip op pad gaan. Vrijgezellenfeesten, vriend(inn)en weekeinden, bedrijfsuitjes of familiedagen. Met een groep vanaf vijftien personen, kunnen geïnteresseerden voor een vaste prijs gebruikmaken van het nieuwe arrangement: voordelig bootje varen.

NAUPAR biedt uitkomst

NAUPAR biedt uitkomst

Verrassingsvaart dankzij scheepskeuze NAUPAR

Omdat NAUPAR pas vanaf twee weken voor vertrek het schip bekend kan maken, blijft het voor de deelnemers een grote verrassing hoe de vaartocht er uit gaat zien. Omdat alle schepen van goede kwaliteit zijn, maakt het niet heel veel uit met welk schip er wordt gevaren. En eigenlijk is de tocht zelf dan nog steeds een verrassing, omdat het weer en/of het getij ook altijd een rol speelt.

Flexibiliteit en gemak zijn belangrijk

Deelnemers aan een vaartocht kunnen tot vier weken voor afvaart het aantal personen dat meevaart nog aanpassen. De zeiltochten starten vanuit de populaire havens Enkhuizen, Lelystad en Kampen. Bij boeking kan worden aangegeven waar vandaan men wil vertrekken en door de vaste prijs per persoon zijn de kosten altijd transparant.

NAUPAR is de leidende partij in de chartervaart

NAUPAR staat voor Nautische Partners en is een samenwerking van zeilrederijen ‘de Zeilvaart’, Hanzestad Compagnie en Zeilvloot Lemmer Stavoren. Elke rederij heeft meer dan 35 jaar ervaring in groepsvakantie, toerisme en het organiseren van evenementen voor de zakelijke markt. NAUPAR is specialist op schoolreizen, week- en weekendtochten, bedrijfsuitjes en relatiemarketing, nautische evenementen, feesten en partijen. Met een grote verscheidenheid aan traditionele zeilschepen, meer dan 200.000 gasten per jaar en zestien thuishavens in Nederland, is NAUPAR de leidende partij in de chartervaart. Tevens zijn alle schepen van NAUPAR officiële trouwlocaties.

Comments are closed.