Kids VakantieTip! Keurmerk 2013

Voor het derde jaar zijn de meest kindvriendelijke hotels, campings en vakantieparken in de tien populairste kidsvakantielanden in Europa onderscheiden met het Kids VakantieTip! Keurmerk. Het jaarlijkse keurmerk is een initiatief van Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen om accommodaties die kindvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan te belonen. De kindvriendelijkheid en kinderfaciliteiten van een accommodatie zijn steeds belangrijker bij de keuze van een familievakantie.

Bartje's Boerderij

Bartje’s Boerderij

Hoogste kidsvakantiescores

Uit een lijst van ruim tienduizend Europese hotels, campings en vakantieparken is per land een top 10 geselecteerd. Hierbij is gelet op de Zoover vakantiebeoordelingen voor kindvriendelijkheid door andere gezinnen met kinderen en de aanwezigheid van kinderfaciliteiten zoals Nederlandstalige kidsclubs met vrolijke mascottes, een activiteitenprogramma gesegmenteerd naar leeftijd, de aanwezigheid van een waterpark en leuke pretparken in de buurt. Opvallend is dat dit jaar vooral accommodaties met een eigen aquapark of subtropisch zwemparadijs goed scoren en met hoge cijfers worden beoordeeld. Ook de vakantieparken van Landal GreenParks gooien hoge ogen. Met het uitgebreide aanbod aan kidsfaciliteiten veroverde de vakantieparkaanbieder in maar liefst drie landen een nummer 1-positie.

De winnaars

De tien populairste kidsvakantielanden en Kids VakantieTip! Keurmerk 2013 winnaars:

België: Center Parcs Erperheide in Peer
Duitsland: Landal Sonnenberg in Leiwen
Frankrijk: Camping Les Alicourts Resort in Pierrefitte sur Sauldre
Griekenland: Grand Hotel Holiday Resort in Chersonissos
Italië: Camping Altomincio Acquapark in Salionze di Valeggio
Nederland: Landal Het Land van Bartje in Ees
Oostenrijk: Aparthotel Adler in Hinterglemm
Spanje: Aparthotel Royal Son Bou in Son Bou
Turkije: Hotel Royal Wings in Antalya
Zwitserland: Landal Vierwaldstättersee in Morschach

Bekijk de complete top 10-lijst per land op Kidsvakantiegids.nl/kids-vakantietip.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform in Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een vakantie te zoeken die past bij de wensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 exemplaren en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website, die jaarlijks bijna een miljoen bezoekers trekt, staat een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Zoover Vakantiebeoordelingen

Zoover is de grootste vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie. Accommodaties, bestemmingen en dagattracties worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten waaronder kindvriendelijkheid. Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, weeronline.nl en Meteovista. Het bedrijf is actief in 25 landen. De website bevat bijna 2 miljoen beoordelingen en meer dan 290.000 accommodaties van meer dan 43.000 bestemmingen in de wereld.

Naast het Kids VakantieTip! Keurmerk reiken Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen jaarlijks het Kids WintersportTip! Keurmerk en het Kids PretparkTip! Keurmerk uit voor respectievelijk de meest kindvriendelijke wintersportaccommodaties en de leukste pretparkvakanties van Europa.

Meer info:

Kids VakantieTip Keurmerk 2013

Kids Vakantiegids
Zoover Vakantiebeoordelingen

Comments are closed.