Hasselt: De Smaakmakers

Een gezamenlijke campagne van Toerisme Hasselt en Toerisme Limburg moet vanaf juli Hasselt als short city bestemming nóg aantrekkelijker maken. Voor deze campagne zijn er 4 Smaakmakers aangetrokken die elke toerist zullen inspireren tijdens zijn verblijf. De ‘vier’ hebben allen een groot hart voor Hasselt en zijn niemand minder dan Regi Penxten, Ilse Liebens, Hanne Troonbeeckx en Giovani Oosters. Toeristen die voortaan een short city trip boeken in de Hoofdstad van de Smaak zullen die dan met exclusieve meerwaarde kunnen beleven.

hasselt-plein

Bloeiende campagne

Tijdens de persconferentie zullen gedeputeerde Igor Philtjens en schepen Karolien Mondelaers, samen met enkele smaakmakers, de sluier van de boeiende campagne oplichten. Dan zal het duidelijk worden hoe Hasselt als Hoofdstad van de Smaak zijn status van short city bestemming nog zal upgraden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Hasselt

 

Reviews lezen over Hasselt

Meer informatie over Hasselt vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Hasselt. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Hasselt

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.