TravelBird de lucht in met eerste TV commercial

TravelBird lanceert aanstaande zaterdag haar eerste tv commercial. De vakantiewebsite groeit als kool en vindt de tijd rijp voor een crossmediale campagne waarin vakantie-inspiratie centraal staat. De 30 seconden durende kleurrijke animatiefilm “TravelBird, je nieuwe horizon” is geproduceerd door een collectief van reclamespecialisten. De commercial wordt gedurende de zomermaanden uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3 en wordt crossmediaal ondersteund via o.a. display en social media.

TravelBird - Nieuwe Horzion

TravelBird, je nieuwe horzion

Vakantie-inspiratie en gemak

Directeur Symen Jansma namens de tweekoppige directie:

TravelBird groeit als kool. Steeds meer Nederlanders maar ook Belgen, Luxemburgers en Duitsers weten ons te vinden en worden fan. TravelBird staat voor inspiratie en gemak: ons doel is vakantiegangers te inspireren én we streven er tegelijkertijd naar om het boeken zo eenvoudig mogelijk te maken. Op onze overzichtelijke website, die door z’n eenvoud gebruiksvriendelijk is, vind je naast dagaanbiedingen ook stedentrips en thematische vakanties zoals “Romantische Hotels”, “Fietsen in eigen land” en trends als “Babymoon”. Deze typische TravelBird-inspiratie is vertaald naar een zorgeloze, kleurrijke en fabelachtige film.

Groei als kool

TravelBird is één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in de reisbranche. Het Amsterdamse bedrijf wist in korte tijd een stevig marktaandeel te winnen in de reisindustrie. TravelBird selecteert vakanties en dagtripjes van gerenommeerde toeristische organisaties en bedingt daar exclusief voor haar 1,7 miljoen leden de hoogste korting op. TravelBird nam in 2012 het Belgische MyTrip.be over en recentelijk ook BoekVandaag.nl.

Comments are closed.