Samenwerking A2B Transfers en Somium Sales

Marketing- en sales- organisatie ‘Somnium Sales’ is wederom benaderd door een buitenlandse partij om deze te gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. Met gepaste trots mocht directeur Simone Boon deze week dan ook bekendmaken dat zij ‘A2B Transfers’ als enige onafhankelijke aanbieder op de Nederlandse markt mogen gaan aanbieden. Samen met sales manager Hannie de Jong zal Boon de komende periode de Nederlandse reisagenten gaan voorzien van alle benodigde informatie om zo optimaal en zorgeloos mogelijk te kunnen gaan reserveren voor A2B Transfers. Voor de reisagent een mooie kans om op eenzelfde optimale en zorgeloze manier aan upselling te doen en zo het verschil voor hun klanten te kunnen maken door de extra service van A2B transfers aan te kunnen bieden.

a2b-transfers-1jpg

Losse transfers

A2B Transfers is onderscheidend in wat zij doen omdat zij als core business losse transfers aanbiedt. Met aantrekkelijke prijzen, een zeer uitgebreid aanbod, een Nederlandstalig website, prima service en gunstige commissieafspraken nemen zij daarmee een uitstekende positie in op de Nederlandse markt. Al enige tijd is A2B Transfers marktleider in de UK & Europa met meer dan 2,4 miljoen klanten per jaar. Inmiddels biedt het concern in 70 landen op meer dan 9000 bestemmingen transfers aan en werkt het in meer dan 30 landen samen met reisbureaus.

Simone Boon:

Het is een trend dat steeds meer reizen zónder transfers worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld citytrips. Transfers naar cruisehavens bij zee- en riviercruises, honeymoontransfers, helikopter- en watertaxitransfers in steden als Venetië, en van een internationaal aanbod voor zakelijke reizen tot aan VIP transfers per limousine, dat is maar een greep uit het enorme aanbod van A2B Transfers.

Het bedrijf van Boon is al lang geen onbekende meer in de reiswereld. Somnium Sales staat eveneens bekend op de Nederlandse markt als exclusieve vertegenwoordiging van Holiday Extras. Bovendien is Boon ook mede-eigenaar van de riviercruise rederij The River Yachting Club.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Nederland

 

Reviews lezen over Nederland

Meer informatie over Nederland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Nederland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.