Finnair vliegt ook in winterseizoen op Tel Aviv

Na een succesvol zomerseizoen vliegt Finnair ook in het winterseizoen op Tel Aviv. Vanaf november twee keer per week vanaf Helsinki, op maandag en vrijdag. Met een aangepaste dienstregeling is de connectie tussen Europese en Aziatische vluchten naar Tel Aviv nu nog beter. Ook vliegt Finnair deze winter standaard vijf keer per week op Dubai.

finnair-helsinki-airport-campagne

Betere connectie tussen Azië en Tel Aviv

Vluchten naar Tell Aviv zijn heel goed ontvangen, daarom willen we deze ook in het winterseizoen aanbieden. Maar dan met een beter overstapconnectie naar Azië en terug. We zijn in staat om een ​​concurrerend alternatief te bieden voor de Finnen en voor de Aziatische en Israëlische transitpassagiers.

aldus Greg Kaldahl, Senior Vice President Resources Management.

Twee keer per week naar Tel Aviv

Elke maandag hebben vluchten uit Azië een goede connectie met Tel Aviv. De vlucht naar Tel Aviv vertrekt vanuit Helsinki om 15:40 uur en arriveert om 20:05 uur. De terugvlucht naar Helsinki vertrekt uit Tel Aviv om 20:55 uur en landt om 01:35 uur (+1) weer in Helsinki.

De vrijdagvlucht, die om 11:55 uur vertrekt uit Tel Aviv, heeft een uitstekende verbinding met de Aziatische bestemmingen van Finnair. De vluchten naar Tel Aviv worden uitgevoerd met een Airbus 320.

Vijf keer per week naar Dubai

Gedurende het winterseizoen vliegt Finnair, naast een charter op dinsdag, vijf keer per week naar Dubai. Op maandag, woensdag en vrijdag vertrekt de AibusA321ER om 08:25 uur vanuit Helsinki. Binnenlandse en Scandinavische vluchten sluiten goed aan op de avondvlucht naar Dubai op donderdag en zondag, die om 20:50 uur vertrekt uit Helsinki.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tel Aviv

 

Reviews lezen over Tel Aviv

Meer informatie over Tel Aviv vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tel Aviv. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Tel Aviv met Skyscanner

Kaart van Tel Aviv

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.