Andaz Amsterdam Blue Spoon restaurant

In een open en ontspannen sfeer en uitkijkend over de tuin van het hotel, brengt Bluespoon Restaurant verfijnde seizoensgerechten volgens het farm-to-table concept.

Authentieke seizoensgerechten in het Bluespoon restaurant

Authentieke seizoensgerechten in het Bluespoon restaurant


Gebruikmakend van enkel de beste lokale producten uit een gebied strekkend van de Waddeneilanden tot de stranden van Noord-Frankrijk, streven Chef-kok Julien Piguet en zijn team er naar om de pure smaken van de ingrediënten te accentueren en op verfrissende wijze voor zich te laten spreken door traditionele en innovatieve kooktechnieken met elkaar te combineren.

Chef’s table

Voor een letterlijk kijkje in het hart van de moderne open keuken neemt de gast plaats aan de Chef‟s table, waar er in overleg met de Chef-kok zelf een menu samengesteld kan worden. En om het feest der zintuigen te completeren verschijnen de gerechten hier op een van de 200 speciaal door Marcel Wanders ontworpen „dinnerplates‟. Iets te bespreken of te vieren; neem plaats in een van de aangrenzende intieme „booths‟ of geniet in beslotenheid in de semi private dining room.

Bluespoon Bar

In Bluespoon Bar proeft men de sfeer van een bruin café in een mondaine en dynamische omgeving. Hier entertainen en shaken professionele bartenders cocktails die luisteren naar illustere namen als “One Minute Delft Blue” en “Lucky Librarian‟‟. Maar ook de Oud Hollandse kopstoot krijgt een nieuwe wending met de Jeneverflight van Van Wees.

Meer informatie bij Bluespoon Restaurant

Reviews lezen over Andaz

Meer informatie over Andaz vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Andaz. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Andaz

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.