KLM voegt Passbook toe aan KLM App

KLM introduceert vandaag Passbook in de mobiele KLM App. Met de app voor iOS6 kunnen passagiers de instapkaart opslaan bij hun andere coupons, toegangskaarten voor evenementen of cadeaubonnen.
215_passbook_screen2

iOS 6 iPhone

Na het inchecken voor een vlucht via de KLM App wordt de passagier de keuze geboden om de instapkaart op te slaan in Passbook. Op de dag van vertrek verschijnt de instapkaart automatisch op het scherm van de iPhone wanneer de passagier de luchthaven nadert.

KLM.com zal ook gebruikmaken van Passbook in de aankomende promotiecampagne voor mobiel boeken. Klanten die een ticket via hun mobiele telefoon boeken, ontvangen een cadeaubon voor gratis toegang tot de KLM lounge op Schiphol. Zodra de klant op Schiphol is, stuurt Passbook een melding om de bon te benutten.

Comments are closed.