Samenwerking Fiets en Wandelbeurs – FietsVAK

De Fiets en Wandelbeurs en de vakbeurs FietsVAK trekken in 2014 samen op. De ruim honderd FietsVAK-exposanten maken op 1 en 2 maart onderdeel uit van de tiende Fiets en Wandelbeurs in de Amsterdam RAI. Op 3 en 4 maart vindt vervolgens de FietsVAK in de RAI plaats, de beurs voor professionals in de tweewielerbranche.

fiets-en-wandelbeurs-nieuwe-samenwerking

Versterking

Volgens Theo Jorna, organisator van de Fiets en Wandelbeurs, betekent de nieuwe samenwerking een versterking voor beide evenementen:

Onder FietsVAK-exposanten klonk al jaren de roep om de vakbeurs open te stellen voor consumenten. Nu kunnen deze exposanten zich op onze beurs twee dagen lang presenteren aan ruim 25.000 geïnteresseerde bezoekers. Ook de Fiets en Wandelbeurs-bezoeker profiteert hiervan: er zijn meer fietsen en fietsaccessoires dan ooit op de beursvloer te vinden. En dat is heel toepasselijk, want in 2014 viert onze beurs haar 10-jarig bestaan.

Compleet aanbod

Ids Boersma, Managing Director RAI Exhibitions, meent dat beide evenementen elkaar perfect aanvullen:

Bij de FietsVAK-exposanten zijn de nieuwste (elektrische) fietsen, fietsonderdelen en toebehoren te bewonderen, bij de overige exposanten op de Fiets en Wandelbeurs draait het vooral om trekking- en toerfietsen, fiets- en wandelvakanties en outdoorartikelen.

Groter beursoppervlak

Door de deelname van FietsVAK-exposanten in Hal 8 groeit de Fiets en Wandelbeurs explosief. Het beursoppervlak neemt met ruim 50% toe tot 33.000 vierkante meter. Een verlengd fietsparcours door een gang verbindt Hal 8 met de Hallen 9, 10 en 11, waar de overige exposanten van de Fiets en Wandelbeurs zijn te vinden.

nieuwe-samenwerking-fiets-en-wandelbeurs

Zowel het projecteam FietsVAK als de organisatoren van de Fiets en Wandelbeurs sluiten een verdere samenwerking na 2014 niet uit.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.