Grote Nederlandse namen aan boord HAL

Bekende Nederlanders varen dit najaar mee met Holland America Line, onder de naam ‘Dutch Heroes’. Aan boord zullen zij persoonlijke presentaties geven over hun passie, ervaring of werk. In totaal zullen zeven verschillende helden om beurten aan boord gaan van het ms Rotterdam. Zij varen mee met verschillende afvaarten vertrekkend vanaf Rotterdam in augustus, september en oktober 2013.

holland-america-line-2

Helden

Judoheld Dennis van der Geest, astronaut André Kuipers, oud-politicus Bram Peper, TV persoonlijkheid Catherine Keyl, oud-schaatser Hein Vergeer en de schrijvers Ronald Giphart en Joost Zwagerman zijn de Holland America Line helden van 2013. Zij geven op verschillende cruises een presentatie over hun passie. Daarnaast krijgen gasten aan boord de gelegenheid om vragen te stellen aan hun persoonlijke held.

Dennis van der Geest

Dennis van der Geest is de eerste grote naam die aan boord van de Holland America Line stapt. Vanaf 3 augustus 2013 vaart hij een week mee op de ‘Voyage of the midnight sun’. Aansluitend gaat Ronald Giphart aan boord van het ms Rotterdam. Hij neemt vanaf 8 augustus het stokje van de judoka over die het schip in Tromsø, Noorwegen, verlaat.

Bram Peper

Oud politicus, socioloog en Noorwegen liefhebber Bram Peper gaat 31 augustus aan boord om te praten over de achtergronden van de Nederlandse politiek, zijn ervaring en de Noorse samenleving. Naast Bram Peper vaart op dezelfde cruise Catherine Keyl mee. Catherine heeft 30 jaar bij de televisie gewerkt en maakte ruim 3.000 talkshows. Vanuit haar eigen ervaringen geeft zij een presentatie met de naam ‘Televisie: magie of monster?’

De tweede schrijversheld is Joost Zwagerman. Hij vaart van 19 tot 24 september mee met de ‘Iberian Explorer’.

Comments are closed.