Bobbejaanland uitverkocht op zondag 23 juni

Op zondag 23 juni is het Belgische pretpark Bobbejaanland wegens de klantendag van een telecomoperator volledig uitverkocht. ’t Plezantste Land roept mensen dan ook op om die dag niet naar het park te komen, aangezien het park die dag enkel toegankelijk is voor bezoekers met een ticket voor dit specifieke evenement.

bobbejaanland_belgie_achtbaan_familiepark

Bezoekers waarschuwen

Met deze oproep, die ook verspreid werd via www.bobbejaanland.be, wil de directie vermijden dat mensen tevergeefs naar Lichtaart afzakken en voor gesloten deuren komen te staan. Op alle andere dagen zijn bezoekers uiteraard meer dan welkom. Vanaf 24 tot en met 28 juni wordt er in het park ook een School’s Out Chill Zone opgezet, waar bezoekers zich aan de Benji-run kunnen wagen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van België

 

Reviews lezen over België

Meer informatie over België vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar België. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Bobbejaanland in België

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.