Yakult nieuwe sponsor Almere Haven Festival

Yakult en het Alliantie Almere Haven Festival gaan samenwerken. De sponsorovereenkomst werd afgelopen week ondertekend door Jan-Albert Blaauw van Yakult en Nik Smit namens het Havenfestival. Yakult uit hiermee haar waardering voor Almere waar al 19 jaar haar Europese hoofdkantoor en productiefaciliteit is gevestigd. Yakult voelt zich sterk verbonden met klassieke muziek en is al sinds 1993 hoofdsponsor van het Nederlands Philharmonisch Orkest (Nedpho). De sponsorbijdrage komt dan ook ten goede aan het klassieke havenkomconcert dat traditiegetrouw op de eerste zaterdagavond van september plaatsvindt. Dit jaar wordt de dertiende editie van het Alliantie Almere Haven Festival gehouden van 6 tot en met 8 september in Almere Haven.

Jan-Albert Blaauw en Nik Smit ondertekenen sponsorovereenkomst Havenfestival

Jan-Albert Blaauw van Yakult en Nik Smit namens het Havenfestival ondertekenen sponsorovereenkomst Havenfestival

Over het festival

Tijdens het Havenfestival kunnen bezoekers drie dagenlang genieten van cultuur, botters en lekker eten met als hoogtepunt het gratis klassieke concert op zaterdagavond. Het Gelders Orkest geeft van 20.30 uur tot 22.00 uur onder leiding van dirigent Gijs Leenaars een prachtig concert in de havenkom met de sopraan Petya Ivanova, de mezzosopraan Ezgi Kutlu, de tenor Xavier Moreno en de bariton Frans Fiselier.

Mindervaliden

Yakult maakt het tevens mogelijk dat een groep mindervaliden dit jaar bij het concert aanwezig kan zijn. In samenwerking met de Zonnebloem halen medewerkers van Yakult maar liefst 50 mensen met een fysieke beperking thuis op, om ze vervolgens een mooie plek voor het podium aan te bieden.

Betrokkenheid van het bedrijfsleven is belangrijk om de voortgang van het festival te kunnen garanderen. Naast Yakult steunen diverse partijen het Alliantie Almere Haven Festival, onder andere hoofdsponsor woningcorporatie De Alliantie, marktonderzoeksbureau Mobiel Centre, Rabobank Almere en mediapartner Almere DEZE WEEK.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Almere

 

Reviews lezen over Almere

Meer informatie over Almere vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Almere. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Almere Haven

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.