Active Club feestelijk heropend!

Met een feestelijke bijeenkomst is gisteren de Active Club van Park Plaza Victoria Amsterdam heropend. Na een aantal maanden van verbouwing is de Active Club in het authentieke hotel geheel vernieuwd. Het binnenzwembad en de fitnessruimte zijn gerenoveerd en faciliteiten zoals een Finse sauna zijn toegevoegd. Alle Active Club faciliteiten zijn ook geopend voor niet-hotel gasten.

park-plaza-victoria-amsterdam

Kennismaking met de healthclub

Onder genot van gezonde hapjes en cocktails konden genodigden kennismaken met de vernieuwde Active Club van Park Plaza Victoria Amsterdam. De Active Club van Park Plaza Victoria Amsterdam is een healthclub die persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Alle sportlessen worden gegeven in groepen van maximaal acht personen onder leiding van een professionele instructeur.

Beauty Studio Victoria

Tere van de opening konden genodigden gratis een huidmeting laten doen door Beauty Studio Victoria, gevestigd in de Active Club. Bij deze meting wordt de zuurgraad, de gevoeligheid, het vocht- en vetgehalte en het pigment van de gezichtshuid doorgelicht. Op basis van deze meting kreeg men een advies voor een optimale verzorging van de huid.

Over Park Plaza Victoria Amsterdam

Het historische vier-sterren Park Plaza Victoria Amsterdam is een van de eerste hotels in de stad. In het hart van Amsterdam, direct tegenover het Centraal Station is dit een eersteklas locatie voor een zakelijk of ontspannend verblijf. Het hotel beschikt over 306 modern ingerichte superior kamers, executive kamers en suites, 10 vergaderzalen, 1 boardroom en mogelijkheden tot private dining. De Urban Wing is recentelijk volledig gerestyled. Park Plaza Victoria Amsterdam is onlangs op basis van beoordelingen van gasten op HotelSpecials.nl benoemd tot beste hotel van Amsterdam.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Park Plaza Victoria Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.