Bataviahavendagen: Stichting ‘One Fine Day’

Kinderen met een fysieke en/of mentale beperking een onvergetelijke dag bezorgen op een zeilschip, dat is de doelstelling van stichting ‘One Fine Day’! Tijdens de Bataviahavendagen op 22 & 23 juni aanstaande zal er een stand aanwezig zijn en wordt er geld ingezameld door middel van rondvaarttochten op zeil- en partyship Bounty.

bataviahavendagen-one-fine-day

Nieuwe impuls

Een deel van de opbrengst van de ticketverkoop zal ten goede komen van de stichting. De stichting houdt zich al 12 jaar bezig met verzorgen van zeiltochten met kinderen. In 2011 is er een nieuw bestuur gekomen welke de stichting nieuw leven heeft ingeblazen. Afgelopen jaar hebben ruim 160 kinderen weer een prachtige tocht mogen maken. Voor dit jaar staan er 8 vaartochten gepland en de stichting hoopt het aantal tochten voor volgend jaar te verdubbelen.

Over de stichting

Stichting ‘One Fine Day’ werkt uitsluitend met vrijwilligers en heeft ook sinds afgelopen jaar de ANBI status verkregen. Ze zijn afhankelijk van giften, vrienden en sponsoren. Met de stand en de rondvaarttochten tijdens de Bataviahavendagen hopen zij dan ook meer mensen enthousiast te maken voor de doelstelling; Een glimlach op een kindergezicht toveren! Vriend worden van de stichting kan al voor slechts €37,50 per jaar. Voor meer informatie zie: www.onefineday.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Lelystad

 

Reviews lezen over Lelystad

Meer informatie over Lelystad vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Lelystad. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Lelystad

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.