Feestweekend in Plaswijckpark!

Plaswijckpark bestaat dit jaar 90 jaar en om dat te vieren zal er iedere maand een feestweekend georganiseerd worden. Aankomend weekend, zaterdag 22 en zondag 23 juni, viert Plaswijckpark feest met een sport- en spelweekend!

Plaswijckpark, Rotterdam

Plaswijckpark, Rotterdam

Speciale gebieden

Er zijn dit weekend twee speciale gebieden ingericht. Kinderen tot en met 6 jaar kunnen zich o.a. uitleven op de picknickweide met een opblaasbaar midgetgolfdorp, een gigantisch speelveld met 9 leuke minigolfbanen. Een strike schieten bij het voetbalbowlen of gewoon lekker springen op het springkussen.

Activiteiten

Kinderen van 7 jaar en ouder kunnen tegen elkaar gaan strijden in het Rosarium bij bungeeball. Twee deelnemers zitten beiden aan hetzelfde bungee-elastiek, als de één loopt wordt de ander terug getrokken. Wie is het snelst? Doe ook mee aan het knotsgekke hockeyspel of speel een partijtje voetbal tegen je vrienden of je ouders in de pannakooi! Natuurlijk is er nog veel meer te beleven, dus zorg dat je erbij bent!

Plaswijckpark is dagelijks geopend van 10.00 en 19.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.plaswijckpark.nl of bel 010 – 418 18 36.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Rotterdam

 

Reviews lezen over Rotterdam

Meer informatie over Rotterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Rotterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Plaswijckpark, Rotterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.