Karin Bouwmeester Zakenvrouw van Flevoland

Onder luid gejuich werd Karin Bouwmeester van Organisatieburo gisteravond in een overvol Van der Valk Hotel in Almere uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar van Flevoland in het segment MKB onderneming.

Karin Bouwmeester zakenvrouw van het jaar Flevoland

Karin Bouwmeester zakenvrouw van het jaar Flevoland

Al ruim vijftien jaar werkt Karin Bouwmeester als zelfstandig onderneemster in Lelystad en O-buro is intussen uitgegroeid tot een van de grotere evenementenbureaus van Nederland. In haar pitch gaf Karin aan mede zo succesvol te zijn dankzij haar team van zeven krachtige vrouwen. Stuk voor stuk zakenvrouwen met pit.

Nieuwe websites

O-buro verzorgt jaarlijks tussen de 100 en 150 zakelijke evenementen gemiddeld tussen de 100 en 3.000 medewerkers. Naast de eigen website heeft O-buro recent twee nieuwe websites gelanceerd: 123inspiratie en 123evenementen. De websites voorzien in een nagenoeg compleet aanbod van respectievelijk inspiratie gecombineerd met losse boekingen en het online boeken van kant-en-klare evenementenpakketten in combinatie met een locatie.

Jurycommentaar

Juryvoorzitster burgemeester Margreet Horselenberg roemde het feit dat een Lelystads bedrijf landelijk zo succesvol is. Maar ook het feit dat in deze huidige markt -waarin de evenementenbranche enorm onder druk staat- Karin Bouwmeester er toch in slaagt om zakelijke succesvol te blijven. Beiden zijn belangrijke wegingsfactoren voor de vakjury geweest.

Een knipoog maakte de burgemeester naar het voornamelijk vrouwelijke publiek door hen erop te attenderen dat een vrouw per dag 5.000 woorden meer gebruikt dan een man. “Als vrouwen dat nu toch eens af konden leren” aldus de burgemeester.

Wendie Hagendoorn van Schaapje Schaapje … uit Almere en Kirsten Flantua van het Colombinehuis uit Biddinghuizen wonnen in de categorieën zelfstandige professional en manager van het jaar van Flevoland.
Ook lid worden van het netwerk Flevolandse Zakenvrouwen? Zie voor meer informatie www.flevolandsezakenvrouwen.nl

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Flevoland

 

Reviews lezen over Flevoland

Meer informatie over Flevoland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Flevoland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Flevoland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.