Jong toptalent schittert op AMZAF

Op zaterdag 22 juni 2013 vindt AMZAF – Arnhems Midzomeravond Festival – plaats in het Nederlands Openluchtmuseum. Jong toptalent verrast met unieke performances op buitengewone locaties. Rappen in de remise, poëzie in de tram, dansen bij de watermolen en klassieke harp in een oude boerderij, dat is AMZAF!

Maame Joses

Maame Joses

Het festival start om 19.00 uur met een zinderend optreden van Maame Joses bekend van The Voice of Holland. Daarna gaat het dak eraf met o.a. Lieve Bertha, Double-G & The Ouzo Family en Afro Bros, maar ook Justen Beer (12 jr., winnaar Everybody Dance Now), Démira Jansen (16 jr. deelnemer Beste Singer-Songwriter v. Nederland) en Ellen Peters (18 jr. finaliste Prinses Christina Concours). Zij delen de aandacht van het publiek met maar liefst vijfenveertig talentvolle acts op tien binnen- en buitenpodia in het museumpark. Dans, pop, theater, rock, urban, klassiek, jazz, DJ’s en woordkunst, AMZAF biedt het allemaal.

AMZAF verwelkomt de winnaars van Kunstbende Gelderland, Q-night, Stand Up Factor, Blaze & Amaze en Interscolair Muziek Festival. Kijk voor de complete line-up op www.amzaf.nl.

Zomersproeten

Zaterdag en zondag overdag strooit het Openluchtmuseum met ‘Zomersproeten’, een evenement met allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. De zomer wordt gevierd en de geschiedenis ontmoet het heden in verhalen, demonstraties, activiteiten, muziek en theater. Bezoekers die overdag al in het museumpark zijn, krijgen AMZAF als gratis toegift. Dus, pak je picknickmand in, of geniet van lekkere snacks in het museumpark tussen 5 en 7 en laat de dag overgaan in een onvergetelijke culturele midzomeravond.

Informatie

AMZAF | Arnhems Midzomeravond Festival, zaterdag 22 juni in het Nederlands Openluchtmuseum, Schelmseweg 89 te Arnhem. Aanvang: 19.00 uur tot middernacht. Entree: jongeren t/m 18 jr. € 5,–, volwassenen € 10,–. Per betalende volwassene heeft 1 jongere gratis entree. Vrienden van het Openluchtmuseum krijgen 50% korting. De museumkaart is niet geldig voor AMZAF. Kijk voor meer informatie op www.amzaf.nl en blijf op de hoogte via Twitter – @amzaf_nl of facebook – www.facebook.com/amzaf.nl.

Organisatie dankt

AMZAF is een initiatief van de Kiwanis Club Arnhem en het Nederlands Openluchtmuseum. Het motto van serviceclub Kiwanis is ‘serving the children of the world’. Het Nederlands Openluchtmuseum biedt een prachtige locatie die in alle opzichten aansluit bij AMZAF. De jonge talenten in een historische omgeving met een onovertroffen sfeer biedt hét recept voor een grote artistieke toekomst.

AMZAF wordt mogelijk gemaakt door vele begunstigers, waaronder hoofdsponsoren: ArtEZ, Bordbusters, Editoo, Fidato, Quadraam – Gelderse Onderwijs Groep, en mediapartner Omroep Gelderland.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Arnhem

 

Reviews lezen over Arnhem

Meer informatie over Arnhem vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Arnhem. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.