Wereldbestemmingen binnen handbereik!

Accorhotels.com biedt van 17 tot 21 juni korting op overnachtingen in meer dan 2000 van haar hotels. De korting op hotelkamers loopt tijdens ‘Super Sales’ op tot 40% en is geldig in meer 68 landen, waaronder Japan, Australië, Nieuw Zeeland, Indonesië en Thailand.

accord-hotels

Tijdens de vijf ‘Hotel Super Sale’- kunnen alle bezoekers van de website gebruik maken van de korting tot 40%. Leden van de nieuwsbrief en Le Club Accor-leden (Accor’s loyalty programma) krijgen in de voorafgaande periode van 11 tot 16 juni de kans om een kamer te boeken met kortingen tot 50%. De korting geldt voor reizen tussen 6 juli en 1 september.

Volledig digitaal

De intensieve ‘Hotel Super Sale’-promotie wordt wereldwijd ondersteund met een digitale advertentiecampagne. Dit jaar schitteren kleurrijke neonlampen in een speelse nachtelijke omgeving. De actiewebsite is bereikbaar via Accor’s eigen Android en iPhone apps, en als mobiele of reguliere website.

5,7 miljoen bezoekers
Vorig jaar trok Accor Hotels bijna 5,7 miljoen online bezoekers naar Accorhotels.com met een vergelijkbare korte en intensieve campagne. Dit resulteerde in 206.000 geboekte hotelkamers.

68 landen

De participerende hotels staan in de volgende landen: Argentinië, Australië, Oosterrijk, Bahrein, België, Benin, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, China, Cuba, Tsjechië, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Egypte, Fiji, Frankrijk, Ghana, Griekenland, Guadeloupe, Guatemala, Hong Kong, Hongarije, India, Indonesië, Ierland, Italië, Ivoorkust, Japan, Laos, Letland, Luxemburg, Maleisië, Martinique, Mexico, Marokko, Nieuw Zeeland, Nigeria, Peru, Polen, Portugal, Qatar, Reunion Island, Roemenië, Rusland, Sint Maarten, Saoedi Arabië, Senegal, Singapore, Slowakije, Zuid Afrika, Zuid Korea, Spanje, Taiwan, Thailand, Nederland, Togo, Turkije, Verenigde Emiraten, Groot Brittannië, Oekraïne, Vietnam, Yemen, Zweden en Zwitserland.

Comments are closed.