Golfen in de Kitzbüheler Alpen!

Neem de sport van Tiger Woods en de omgeving waar Lindsey Vonn haar sport uitoefent, dan krijg je het beste van twee werelden: Golfen in de bergen! Waar kun je dat beter dan in het golfwalhalla van de Kitzbüheler Alpen met 13 golfbanen? Alsof dat nog niet genoeg is, opent in juli in Westendorf – onder de Nederlanders vooral bekend als wintersportplaats in de Kitzbüheler Alpen Brixental – nog eens een gloednieuwe 18 holes golfbaan. Wie niet kan wachten tot de baan opengaat, kan al een paar emmers ballen slaan, want de driving range is al in gebruik.

golfen-in-de-kitzbühler-alpen-oostenrijk

Swingen op het zonneplateau

De 18 holes golfbaan is rustig gelegen in het zuidwestelijke dorpsdeel Holzham/Auwald, het zonneplateau van Westendorf. Het bijbehorende oefenterrein met driving range en de chipping area zijn geïntegreerd in het bergachtige landschap.

Birdies in Brixental

De golfbaan telt 4 Par 5 holes, 5 Par 3 holes en 9 Par 4 holes, heeft een totale lengte van bijna 6 km en een Par van 71. De baan is geschikt voor beginners en gevorderde golfers en is een goeie uitvalsbasis om met het hele gezin een dag door te brengen.

Golfwalhalla

In de directe omgeving van Brixental zijn veel mogelijkheden voor golfliefhebbers. Er is keuze uit maar liefst 13 golfbanen in het alpine gebied van de Kitzbüheler Alpen. Wat het golfspelen er bijzonderder maakt, is het gevarieerde landschap en de coulissen van de imposante bergwereld.
Kijk op www.kitzbuehel-alpen.com/nl/golf voor meer informatie.

Over Kitzbüheler Alpen – Brixental

Het op ongeveer 800 meter gelegen Brixental beslaat de drie charmante dorpen Brixen im Thale, Kirchberg en Westendorf. Ingebed tussen de bergmassieven van de Hohe Salve en de Kitzbüheler Horn. Het hoogste punt ligt op 2444 meter. Brixental is vanaf de nabijgelegen luchthavens Innsbruck, Salzburg en München goed te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.kitzbuehel-alpen.com en download de gratis Smartphone App. Word facebook-fan om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tirol

 

Reviews lezen over Tirol

Meer informatie over Tirol vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tirol. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Tirol met Skyscanner

Kaart van Brixental, Tirol

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.