Magisch Maastricht: Laat je betoveren!

Hoewel de zomer nog in de startblokken staat, wordt door menigeen uitgekeken naar de magische winter in Maastricht. En het belooft weer een stralende winter te worden! Vanaf vrijdag 30 november 2013 barsten de magische activiteiten los en wordt Maastricht een slinger van licht waarbij prachtig verlichte straten in de historische binnenstad de Maastrichtse pleinen verbinden.

Magisch Maastricht 2010

Het Vrijthof

Het Vrijthof is één van de vele gezellige trefpunten vol winterpret en kerstsfeer waarbij o.a. een grote schaatsbaan, een kerstmarkt, een grand carrousel en een reuzenrad het kloppende hart van Magisch Maastricht vormen. Verder stralen alle straatjes, pleinen en hofjes in het centrum een magische sfeer uit, aangevuld met prachtig gedecoreerde etalages die uitnodigen tot eindeloos shoppen. Zeker nu Maastricht permanent 7 dagen per week open* is, kunnen bezoekers altijd genieten van de unieke sfeer die Maastricht ademt.

Dit in combinatie met de bourgondische kwaliteiten van de vele restaurants, cafés en winterterrassen en de vele bijzondere momenten van het Magisch Cultuur Festival, maakt Maastricht deze winter weer tot een hartverwarmende bestemming!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Maastricht

 

Reviews lezen over Maastricht

Meer informatie over Maastricht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Maastricht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Maastricht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.