Koers op verder succes München Holiday Extras

Succes zet door: De totale omzet van de onderneming München Holiday Extras is ten opzichte van het boekjaar 2011/2012 met rond 16 procent gegroeid naar een totaal van 24,4 miljoen Euro. De bemiddeling van parkeerplaatsen bij luchthavens draagt er met rond 17,6 miljoen Euro bij – in dit segment steeg de omzet rond 21 procent.

holiday-extras

Toename aantal geboekte parkeerdagen

Ook het aantal reizigers is met 14 procent sterk toegenomen en steeg naar totaal 400.000. Bovendien is de samenwerking met klanten gestegen met 14 procent naar 950.000. De grootste stijging bereikte Holiday Extras met het aantal geboekte parkeerdagen. Het aantal geboekte parkeerdagen groeide in het afgelopen boekjaar met 17 procent naar in totaal 3,5 miljoen dagen in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder. Het gemiddelde aantal parkeerdagen per boeking bedroeg 10,4 dagen. Dit is een matige vermeerdering van één procent in vergelijking met 2011/2012.

Martin Pundt, CEO Continental Europe van Holiday Extras:

Wij verheugen ons erop dat wij ons jubileumjaar – de onderneming viert haar 10e verjaardag – zo goed konden afsluiten. Hiervoor heeft bijvoorbeeld de uitbreiding van onze parkeerplekke alsook de expansie in het buitenland bijgedragen. De koppeling met boekingssystemen heeft ons tevens geholpen om deze resultaten te bereiken.

Uitbreiding assortiment

Ook in het komende jaar heeft Holiday Extras plannen het aanbod steeds verder uit te breiden – o.a. op het gebied van On-Airport-parkeren, dat sinds vorig jaar met Neurenberg – een van de Top 10-luchthavens in Duitsland – voor de eerste keer mogelijk is. Verder zal het assortiment met aanvullende service worden vergroot, bijvoorbeeld Valet parking, waarbij de klant de auto bij de vertrekhal aan een medewerker afgeeft. Martin Pundt wil vast blijven houden aan de commissie regeling:

De reisbureau’s zijn maatgevend geweest voor onze succesvolle resultaten in het afgelopen jaar. Het is dus heel belangrijk deze inzet te belonen. Holiday Extras zal ook in het boekjaar 2013/2014 aan de commissie regeling vasthouden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Muünchen

 

Reviews lezen over Muünchen

Meer informatie over Muünchen vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Muünchen. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Muünchen met Skyscanner

Kaart van Muünchen

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.