Eerste Franse Restaurant Week van start

Bijna 40% van de Nederlandse vakantiegangers associeert Frankrijk met lekker eten en drinken. Het Frans Bureau voor Toerisme is dan ook met recht trots op de eerste Franse Restaurant Week die Diningcity.com, de toonaangevende online restaurantgids, deze zomer organiseert. Van 1 tot en met 14 juli serveren Franse toprestaurants een culinair 3-gangen diner inclusief aperitief voor maar € 30,-. Gasten kunnen tijdens dit evenement genieten van het beste wat de Franse keuken te bieden heeft.

GrÈoux Les Bains Eten Lunch jul-2011 (FR)

Deelnemende restaurants

Voor de Franse Restaurant Week heeft DiningCity in samenwerking met het tijdschrift Leven in Frankrijk en Het Frans Bureau voor Toerisme de 100 fijnste Franse restaurants in Nederland geselecteerd. Enkele restaurants die nu al op de deelnemerslijst staan zijn: Antoine in Amsterdam, Jean Marie in Gouda en Bistro Napoleon in Warmond. Een complete lijst van alle deelnemende restaurants wordt nader bekend gemaakt op www.franserestaurantweek.nl

Reserveren

Reserveren kan vanaf woensdag 18 juni, 10.00 uur via www.franserestaurantweek.nl. Het Frans Bureau voor Toerisme lanceert een speciale actie voor haar geabonneerde nieuwsbrieflezers, waarbij men al kan reserveren vanaf 12 juni, 10.00 uur middels een unieke code die wordt toegestuurd.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Frankrijk

 

Reviews lezen over Frankrijk

Meer informatie over Frankrijk vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Frankrijk. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Frankrijk met Skyscanner

Kaart van Frankrijk

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.