Het achtste wereldwonder in Malta

Malta Tourism Autority heeft drie bezienswaardigheden genomineerd voor het achtste wereldwonder. VirtualTourist.com, een website voor reisonderzoeken die bij TripAdvisor Media Group hoort, organiseert deze actie. De drie genomineerde bezienswaardigheden zijn de Azure Window in Gozo, de Blue Lagoon in Comino en de Sint John’s Co-Kathedraal in Valletta, Malta.

Kust Malta

Kust Malta

Stemmen tot 30 september

Meer dan 200 genomineerden maken kans op de titel ‘achtste wereldwonder’. Stemmen kan tot 30 september op www.virtualtourist.com/8thwonder. De genomineerde met de meeste stemmen wordt bekroond tot achtste wereldwonder. De winnaar ontvangt een media campagne van VirtualTourist.

Veel inzendingen

Giampiero Ambrosi, manager van VirtualTourist.com:

Het is geweldig om de nominaties van bezienswaardigheden te ontvangen en we zijn ontzettend enthousiast over de nominaties van de Maltese eilanden. Leden en bezoekers van onze site hebben bijna elk land in de wereld bezocht. We zijn erg benieuwd welke bezienswaardigheid de titel achtste wereldwonder mag dragen.

MTA CEO Josef Formosa Gauci:

Deze bezienswaardigheden zijn alle drie uniek en vertegenwoordigen de rijke diversiteit van de Maltese eilanden. De Azure Window in Gozo is een spectaculaire natuurlijke bezienswaardigheid. Comino’s Blue Lagoon staat bekend om haar helderblauwe water, terwijl de Sint John’s Co-Kathedraal bekend staat om de barokkunst en de twee meesterstukken van Caravaggio. Wij vinden dat onze nominaties allemaal voldoen aan de term wereldwonder.

Stem op www.virtualtourist.com/8thwonder op een van de genomineerden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Malta

 

Reviews lezen over Malta

Meer informatie over Malta vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Malta. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Malta met Skyscanner

Kaart van Malta

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.