Estland tips van zangeres Sofia Rubina

Iedere maand delen de sterren van Estland hun favoriete restaurants, onbekende shopadresjes, fijne kuuroorden; kortom, insider tips uit Estland die je niet wil missen. In deze editie deelt Sofia Rubina haar leukste plekken in Estland met ons. Sofia is een Estse zangeres en heeft met haar band door heel Europa en Rusland getourd. Door de jaren heen heeft ze met verschillende zangcompetities meegedaan in verschillende landen. Zo heeft ze de eerste plek weten te veroveren in de Lady Summertime International Jazz Competition in Finland. Daarnaast heeft ze ook in het voorprogramma gestaan van o.a. Seal, Incognito, Roy Ayers, Marcus Miller en Tony Allen. Sofia experimenteert graag met verschillende stijlen muziek, maar als je goed luistert hoor je haar grootse talent in jazz en soul altijd terug.

aqva-hotel-en-spa

De top 3 van Sofia

  • Aqva Spa

    Dit is een waterpretpark in het centrum van Rakvere, en ligt 99 kilometer van Tallinn vandaan. Het is een leuke plek om van het water te genieten of te ontspannen in één van de stoomruimtes. Aqva Spa is een geweldige plek om met je vriendinnen, familie heen te gaan of om even tot jezelf te komen.

  • NOP café & shop

    Een café in het Kadriorg park in Tallinn en een leuke plek voor families met kleine kinderen die in het park komen spelen. Je ziet allerlei soorten mensen voorbij komen, van yuppen tot artiesten en zelfs de First Lady van Estland komt graag naar het NOP café. Het eten dat ze daar serveren is biologisch, lekker en gezond!

  • Clazz

    Een jazzclub in het oude centrum van Tallinn dat nooit slaapt. Het eten dat ze serveren is heerlijk en later op de avond is het een geweldige jazzclub met live optredens. Ik houd ervan om te zingen in Clazz en wanneer ik niet aan het werk ben is het een leuke club om in te dansen met mijn vrienden.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Estland

 

Reviews lezen over Estland

Meer informatie over Estland vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Estland. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Estland met Skyscanner

Kaart van Estland

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.