Maastricht: aan Tafel & aan de Bar en meer…

Voor velen inmiddels traditie, zowel in de winter als in de zomer: genieten van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten tijdens de bijzondere Maastrichtse restaurantweek Maastricht aan Tafel!

Maastricht aan de Bar

Maastricht aan tafel

Culinair feest

Van zondag 4 t/m zondag 18 augustus 2013 serveren voor de 9e keer meer dan 20 restaurants met uiteenlopende keukens op speciale locaties een overheerlijk 3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor het symbolische bedrag van € 25,20. Ook het initiatief Maastricht aan de Bar wordt gecontinueerd en zal voor de tweede keer parallel lopen aan Maastricht aan Tafel. Bij een aantal sfeervolle cafés kun je voor € 10,20 genieten van een ‘Maastrichts aperitief & tapas voor twee’. Vanaf 2013 hebben in samenwerking met Maastricht Congres Bureau ook de vergaderlocaties uit Maastricht e.o. zich aangesloten bij het concept, met als resultaat: Maastricht aan de Vergadertafel!

Klik HIER voor de Maastricht aan Tafel / aan de Bar flyer.

Maastricht telt echter nog meer (zomerse) culinaire evenementen. Zo vindt hier het grootste openlucht restaurant van Nederland ‘t Preuvenemint (22 t/m 25 augustus 2013) plaats, het unieke wijn-spijs evenement Château Maestricht (1 t/m 3 november 2013) en de hoogwaardige culinaire evenementen voor de professional, de gastronomievakbeurs Folie Culinaire , gelijktijdig met de horecavakbeurs BBB (7 t/m 9 oktober 2013). Maar ook kleinschalige events als Boetegewoen ‘aan tafel’ (4 aug. 2013) en BBBKoe (18 aug. 2013) zijn meer dan de moeite waard!

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Maastricht

 

Reviews lezen over Maastricht

Meer informatie over Maastricht vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Maastricht. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Maastricht

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.