TripAdvisor Award Playa Montroig Camping

Playa Montroig Camping Resort is beloond met de ‘Tripadvisor Certificate of Excellence 2013’. Volgens de grootste reiswebsite ter wereld behoort Playa Montroig tot de 10% best presterende bedrijven ter wereld. Eerder kreeg de luxe camping al de titel ‘Camping van het jaar 2013’ van de ANWB.

playa-montroig-beste-verwencamping-spanje

90% klanttevredenheid

Volgens de Tripadvisor ‘community’ heeft Playa Montroig Camping Resort een gemiddelde klanttevredenheid van 90%. Dat heeft onder andere te maken met de hoge kwaliteit van de diensten en services en de deskundigheid en hartelijkheid van het Playa Montroig team.

60 miljoen bezoekers, 100 miljoen beoordelingen

Tripadvisor is de grootste reiswebsite ter wereld en biedt ruim 60 miljoen bezoekers per maand informatie over bestemmingen, accommodaties en reisgidsen. De site heeft inmiddels meer dan 100 miljoen beoordelingen en meningen verzameld.

Over Playa Montroig

Van alle kwaliteitscampings in Spanje ontvangt Playa Montroig de hoogste, door de ADAC- campinggids erkende, rating van de afgelopen 30 jaar. De Europese ADAC- campinggids is één van de belangrijkste Europese campinggidsen en wordt ook wel het equivalent van de Michelingids genoemd. Playa Montroig is één van de grootste toeristische voorzieningen en de meest historische van de Costa Brava (opgericht in 1962). De camping ligt aan het mooiste strand van de Costa Dorado, iets ten zuiden van Tarragona en heeft een oppervlakte van 35 hectare, bestaande uit 1.200 percelen en 220 bungalows.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Tarragona

 

Reviews lezen over Tarragona

Meer informatie over Tarragona vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Tarragona. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Vind voordelige vluchten naar Tarragona met Skyscanner

Kaart van Tarragona

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.