Lancering Toms Travel Tours

Toms Travel Tours is een nieuwe kleinschalige tourorganisatie in Amsterdam. Oprichter is de Amsterdamse reisjournalist en fotograaf Tom van der Leij die jarenlang de wereld rond reisde. Met de Phototours laat Tom als persoonlijke gids en professioneel fotograaf liefhebbers van fotografie de stad Amsterdam zien én vastleggen door de lens van hun eigen camera. Ook worden er Ecotours aangeboden waarbij je fiets langs duurzame ondernemers, markten en winkels.

Toms Travel Tours

Toms Travel Tours

Phototours: Amsterdam professioneel leren vastleggen door eigen lens

Met de Phototour leg je zowel de verborgen schatten van Amsterdam als de toeristische hoogtepunten vast met je eigen camera. Persoonlijke gids en reisfotograaf Tom van der Leij bezocht 100 landen maar kent juist Amsterdam als een “local”. Vanuit zijn ervaring als professioneel fotograaf leert hij je op praktische wijze om je fotovaardigheden te verbeteren en inwoners te benaderen. Wandel, fiets en vaar door Amsterdam met een camera in je hand en ontdek de stad als een “local”. De circa drie uur durende Phototours gaan langs alle stadsdelen, van hip Oost tot het oude stadscentrum rondom de wallen. De routes van de Phototours zijn afgestemd op de persoonlijke interesses van de deelnemers en geschikt voor fotografieliefhebbers op elk niveau. Tours zijn er vier keer per maand en kosten vanaf €35,- p.p.. De tours vereisen minimaal twee deelnemers, privétours zijn ook mogelijk.

Ecotours: op de fiets langs duurzaam Amsterdam

Toms Travel Tours organiseert naast Phototours ook Ecotours waarbij je fietst langs trendy duurzame winkels, eco-vriendelijke initiatieven en biologische markten. Van mode en voeding tot kunst en design, de Amsterdamse Ecotour voert je langs de duurzame hoogtepunten van de stad te voet, op de fiets en in een bootje. Je tourt in kleine groepen, ontmoet inspirerende groene ondernemers en proeverijen zijn inbegrepen. De tours zijn er vier keer per maand en kosten vanaf €30,- p.p.. De tours vereisen minimaal twee deelnemers, privétours zijn ook mogelijk.

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.