André Kuipers ontvangt ‘slimme vragen’ boek

Op donderdagochtend, 30 mei, nam André Kuipers het vragenboek Waarom worden mannen kaal? in ontvangst van Kennislink-hoofdredacteur Sanne Deurloo. Uiteindelijk worden alle mannen kaal. Andre Kuipers is er gewoon vroeg bij. Hij is gezegend met een hoge aanmaak van het enzym 5a-reductase.

André Kuipers neem het boek ‘Waarom worden mannen kaal?’ in ontvangst van Sanne Deurloo (hoofdredacteur Kennislink).

André Kuipers neem het boek ‘Waarom worden mannen kaal?’ in ontvangst van Sanne Deurloo (hoofdredacteur Kennislink).

In haar tienjarig bestaan heeft Kennislink gemerkt hoe de interesse voor wetenschap steeds meer groeit. Het vragenboek beantwoordt vele vragen vanuit de wetenschap. Waar hangt de iCloud? Is arm zijn ongezond? Bestaat de G-spot? Maken vogels muziek? Na het lezen van dit boek kan de lezer meepraten over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Over Kennislink

De website Kennislink.nl is net als Science Center NEMO een activiteit van de Stichting Nationaal Centrum voor Wetenschap en Technologie (NCWT). Sinds 2002 is Kennislink met inmiddels een half miljoen bezoeken per maand uitgegroeid tot de meest bezochte populairwetenschappelijke website in het Nederlandse taalgebied.

Waarom worden mannen kaal? – 101 slimme vragen

Uitgever: Bertram + De Leeuw Uitgevers
Redactie: Sanne Deurloo en Anne van Kessel (Kennislink)
Prijs: € 12,50
Aantal pagina’s: 256
ISBN: 9789461561220

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Amsterdam

 

Reviews lezen over Amsterdam

Meer informatie over Amsterdam vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Amsterdam. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Amsterdam

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.