Seabourn ‘s werelds beste cruise service 2013

Lezers van het magazine Travel + Leisure hebben Seabourn uitgeroepen tot ‘Best Small-Ship Cruise Service 2013’. Met een score van 96.92 wint Seabourn de prestigieuze prijs voor de vijfde keer op rij en liet daarmee de nummer twee SeaDream Yacht Club (94.76) en de nummer drie Silversea Cruises 94.31 ver achter zich. Een volledige lijst van alle hotel-, resort-, luchtvaartmaatschappij- en cruisemaatschappij winnaars wordt in de juni editie van het Travel + Leisure Magazine gepubliceerd.

seabourn_cruises

Seabourn president Richard Meadows:

Iedereen bij Seabourn deelt de missie om de beste service van de wereld te geven. We hebben elegante schepen, heerlijke gerechten en zeilen naar veel gewilde bestemmingen, maar de nummer één reden waarom onze gasten blijven terugkomen is de kwaliteit in dienstverlening die zij ontvangen van onze crew. Dit is duidelijk hun award.

Prestige

Seabourn houdt consequent de hoogste rangen bezet met het winnen van de meest prestigieuze prijzen in de reis industrie. In 2007, 2009, 2010, 2011 en 2012 won Seabourn al de award voor ‘World’s Best Small-Ship Cruise Line’ van de lezers van Travel + Leisure Magazine. Ook de Condé Nast Traveler Readers’ Choice Awards werd al meerdere malen gewonnen. Daarnaast heeft de American Academy of Hospitality Sciences, Seabourn bekroond met de eerste Six Star Diamand Award.

World’s Best Cruise Service 2013

Het winnen van de award voor ‘World’s Best Cruise Service 2013’ is een bewijs van het vermogen van Seabourn om de juiste mensen te werven, op te leiden en te behouden om zo de hoge standaarden aan boord te behouden. Seabourn selecteert zorgvuldig professionals met ruime ervaring in dienstverlening en in het werken bij zessterren bedrijven. Seabourn heeft een van de hoogste ratio’s van de verhouding tussen bemanning en gasten in de branche, met bijna één personeelslid per gast.

Unieke filosofie

Seabourn’s bekroonde service is ook te danken aan de unieke filosofie aan boord van de cruise schepen. Alle zes de cruise schepen stralen een relaxte sfeer uit die zorgt voor een ontspannen sfeer onder de gasten. Ook de keuken aan boord heeft bijgedragen aan het behalen van de award. Op verschillende locaties aan boord wordt elke dag top kwaliteit uitgeserveerd, onder het genot van rustige achtergrond muziek tot live entertainment. Samen met een stijlvolle elegantie in design en de kwaliteit van de inrichting, de Seabourn schepen bieden één van ‘s werelds beste vakantiemogelijkheden en zorgen voor een uitzonderlijke belevenis aan boord.

Voor meer informatie of reserveringen kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn op 00800 1872 1872 of bezoek www.seabourn.com. Volg Seabourn op Twitter, Facebook, You Tube, Flickr en de Seabourn Blog.

Comments are closed.