Golf Pass Limburg is primeur voor België

Golfers die in Limburg logeren, krijgen met de Golf Pass Limburg de unieke kans om op de 5 hoogwaardige golfterreinen te spelen zonder daarvoor een extra greenfee (dagprijs) te betalen. Dat vind je nergens anders in België. Stijlvolle hotels in de buurt bieden 18 kant-en-klare golfarrangementen aan.

Schermafbeelding 2013-05-30 om 14.29.53

Limburgse gedeputeerde van Toerisme, Igor Philtjens:

Limburg is ook voor golfers een gedroomde vakantiebestemming. Limburg telt 5 kwaliteitsvolle golfterreinen die behoren tot de top in de Benelux, in een mooi en gevarieerd natuurlijk kader. Met de Golf Pass Limburg bedienen we voor het eerst de groeiende groep golfspelers, en dat net nu Bloso golf verkozen heeft tot ‘Sport van het Jaar’.

Limburg garantie voor gevarieerde golfvakantie

Met 5 dicht bij elkaar gelegen en erg gevarieerde golfbanen, elk in een totaal verschillend decor, is Limburg één van de mooiste golfgebieden van het land. Golfkenner Xavier Champagne beaamt:

Limburg wordt door kenners terecht als ‘golfparadijs’ aangeduid. En daarbij: golfers gaan graag en vaak op golfvakantie. Een nieuwe baan is steeds een enorme uitdaging. En daar heeft Limburg 5 troeven.

18 redenen voor een golfvakantie in Limburg

Ben je een golfer en kom je op golfvakantie in Limburg, dan kun je voor een scherpe prijs met de Golf Pass Limburg toegang krijgen tot de 5 Limburgse golfbanen.

Golfers hebben de keuze uit 1 van de 18 kant-en-klare arrangementen, met leuke starttijden op de Limburgse golfbanen in combinatie met een stijlvolle overnachting in een golfvriendelijk hotel. De prijzen variëren van 145 euro per persoon (voor 1 nacht in een Hasselts hotel en tee times op 2 golfterreinen) tot 460 euro (voor 4 nachten in een exclusieve B&B in Hasselt, waarvan de eigenaar zelf een golffanaat is) en tee times op alle 5 golfterreinen.

Alle details op de gloednieuwe website www.golfpasslimburg.be

Meer informatie bij de Verkeersbureaus en VVV van Limburg

 

Reviews lezen over Limburg

Meer informatie over Limburg vind je op Zoover.nl. Op Zoover laten reizigers een review achter en geven zij aanbevelingen over reizen naar Limburg. Bekijk de reviews op Zoover.nl.

Kaart van Limburg

[google-maps width=674 height=400]

Comments are closed.